Rakenna nopeasti fyysistä mallia vastaava 3D-ratkaisu yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

Myyntiprosessissa on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarve ja hahmottaa mitä ollaan myymässä.

Process Geniuksen konfiguraattorin avulla asiakkaanne datasta voidaan mallintaa laskelmat visuaaliseen muotoon, jolloin hahmotetaan paremmin mitä ollaan myymässä. Mahdolliset korjaukset on mielekästä tehdä jo suunnitteluvaiheessa

Kun ratkaisua hahmotetaan, voidaan sovelluksemme avulla luonnostella erilaisia skenaarioita asiakkaalle ja varmistua että lopputulos on toivotunlainen.

Process Geniuksen konfiguraattorin avulla voit parantaa myyntiprosessin laatua ja lisätä asiakastyytyväisyyttä. 

Voit säästää 2-4 päivää työaikaa jokaisessa myyntiprosessissa!

  

  • Rakenna yhteistyössä asiakkaan kanssa monimutkainenkin ratkaisu hetkessä konfiguroinnin avulla. Mallinnettu lopputulos kaikkien osapuolten nähtävillä välittömästi.
  • Digital Twin -sovelluksemme ohjaa tekemään ratkaisun, joka sulkee pois virheet ja mahdottomat konfiguroinnit.
  • Myyntihenkilöstöstäsi jokainen on jatkossa huippuammattilainen, joka voi tarjota onnistuneita ratkaisuja asiakkaille. Sovellus estää ei-mahdollisten ratkaisukombinaatioiden muodostamisen.
  • Web-pohjaisen konfiguraattorin avulla myös asiakas voi itse mallintaa haluamansa tuotteen. Voit jatkossa saada tarjouspyyntöjä käyttämättä yhtään työaikaa.
  • Kauttamme myös dynaaminen myynnin alusta, jonka avulla henkilöstösi voi esittää täydellisen ratkaisukombinaation esimerkiksi tehdasympäristöön.

 

 

Mallinnettu ratkaisu Savorak Oy

Kuvassa Process Geniuksen konfiguraattorilla mallinnettu laituriratkaisu Savorak Oy:lle. Savorak mallintaa nopeasti fyysistä mallia vastaavan 3D-ratkaisun yhteistyössä asiakkaan kanssa ja myy parhaillaan laitureita ennätystahtia! Mallinnuspalvelut sopivat kaikille toimialoille.

 

 

Ennen meillä kului muutamasta päivästä kahteen viikkoon, että valmiit kuvat saatiin toimitettua asiakkaalle. Uudella konfiguraattorilla sama työ onnistuu parissa tunnissa.

Tapio Pirinen, Liiketoimintajohtaja, Materiaalinkäsittelykoneet, Mantsinen Group

 

Yhteistyö Mantsinen Group Oy:n kanssa