Teollisen tuotannon digitalisointi ja räätälöidyt asiakasratkaisut

PG Professional Services tarjoaa laajaa kokemusta ja tietotaitoa erilaisten digitalisaatioratkaisujen toteuttajana. Meillä laaja teollinen tuntemus yhdistetään nykyaikaiseen ohjelmisto- ja sovelluskehitykseen, tarpeen mukaan ryyditettynä pelimaailmasta tutuilla grafiikoilla ja tekniikoilla.

PG Professional Services toimittaa sekä kokonaisratkaisuja että tietotaitoa yrityksenne oman ratkaisukehityksen tueksi.

Vahvat kumppanit rinnalla

Yhteistyökumppanimme Roima Intelligence on luonut vahvan osaamisen, kokemuksen ja asiakaskunnan eri teollisuuden aloilla mm. MES-järjestelmien toimittajana. Process Genius ja PGplant tuotteena ovat puolestaan vakiinnuttamassa vahvaa jalansijaa asiakkaiden MES-ratkaisujen tuottaman informaation visualisoijana teollisille toimijoille.

Jatkamme hedelmällistä yhteistyötä myös Beckhoff Automationin kanssa. Kansainvälisesti kilpailukykyiset rauta- ja automaatiotuotteet yhdistettyinä erilaisiin pilviratkaisuihin, etälaitteiden ohjaamiseen sekä kansainvälinen asennusverkosto yhdessä Process Geniuksen Digital Twin -ratkaisujen kanssa tuovat asiakkaillemme avaimet käteen -ratkaisuja, joilla tuotantoa voidaan seurata reaaliajassa ja tuottavuutta voidaan reilusti nostaa.

Uskomme, että yhteistyössä Roima Intelligencen että Beckhoff Automationin kanssa tarjoaa asiakkaillemme liiketoiminnan tuottoa kasvattavia ratkaisuja. Tulemme laajentamaan yhteistyötä sekä Roiman että Beckhoffin kanssa.

BeckhoffRoima

Käyttämämme tekniikat

WEB Programming:
HTML, CSS (SCSS), JavaScript, TypeScript, PHP, SQL, Drupal, VUE, React, Angular

Application and Services Programming:
C, C++, C#, Java, Python, VBA, MS UWP app, iOS Dev, Android (Java), Unity, SQL

Web servers:
Apache, IIS, NodeJS, NGINX

Databases:
MySQL, MSSQL, PostgreDB, SQLite 3+

IoT-Platforms:
Thingsboard, Predix, IBM BlueMix, Thingworx