Mitä on Digital Twinin konepellin alla?

Älytehdas

Pelkkä 3D malli? Ei kai tuo vaikea ole piirtää? Lopputulos on tässäkin kymmenien tuhansien tuntien harjoittelun tulos muutaman tunnin mallintamisen sijaan. Kun lähdetään toteuttamaan operatiiviseen käyttöön näkyvyyttä, turvallisuutta ja laatua parantavaa #Digitaltwin tai #Smartfactory -ratkaisua, putkessa on hallittava hyvin vähintään seuraavat osa alueet, jotta tulos on toimiva ja skaalautuva kustannustehokkaasti.

Process Geniuksen hyppy vakauteen ja jatkuvuuteen

XAMK

Luottamuksen rakentaminen on raakaa työtä. Aloitimme sijoitetulla pääomalla vuosien 12-15 startup huumassa ja kiersimme lavoja ja toreja paasaamalla, miten mullistetaan yksi teollisuudenala ja tehdään parissa vuodessa kansainvälisesti skaalautuva bisnes 3D-käyttöliittymillä. Tuolloin ei muuten ollut vielä keksitty termiä Digital Twin, mikä mekin adaptoitiin markkinointiin heti Gartnerin sen keksittyä. Katsoin tuossa äsken omia vanhoja PowerPointeja ja naama kilpaili punassa viereisen palopostin kanssa.

Helsingin kaupunki haluaa IoT-datan ja digitaaliset ratkaisut laajempaan käyttöön

Kirjasto

Pasilan kirjasto on osa pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen HelMet-kirjastoverkkoa (Helsinki Metropolitan Area Libraries). Kirjasto toteutti yhteistyössä Elisan, Digian ja Process Geniuksen kanssa tilanäytön, jolla kirjastosta kerättävää dataa esitetään kirjaston asiakkaille ja henkilökunnalle. Process Genius toteutti näytön käyttöliittymän ja visualisoi tiedon eri kohderyhmille.

Asiakkaita on kuultu – Process Genius vahvistuu entisestään!

Digital Twin

Process Geniuksen hallitus vahvistuu, kun siihen liittyy uutena jäsenenä Tommi Laitinen. Laitinen johtaa tuotekehityksen asiantuntijayritys OCTO3 Oy:tä, joka on osa norjalaista Visma-konsernia. Laitinen tuo hallitukseen osaamista kansainvälisestä ohjelmistoliiketoiminnasta ja tuotekehityksestä.