3D Digital Twin -sovellus täydelliseen tilannetietoisuuteen 24/7

Sovelluksemme kerää ja visualisoi informaatiota olemassa olevista tai uusista laitteista ja järjestelmistä. Tuotantolaitoksesi toimintojen tila on selvillä 24/7 etänä mistä ja millä laitteella tahansa. Yhden ruudun monikerroksiseen näkymään saadaan paljon tietoa selkeässä muodossa. Eri tietokerrosten välillä navigointi on helppoa.

Päivittäisjohtamisen prosessit uudelle tasolle – lisää tuottavuutta!

3D Digital Twin on fyysisestä tehtaasta tehty tarkka kolmiulotteinen digitaalinen kopio ja mallinnus, jolla tehtaan reaaliaikaisia toimintoja ja prosesseja voidaan tarkastella selaimelta tai mobiililaitteelta. Sovellus kerää alustaan tärkeää dataa eri ohjelmisto-, laite- ja anturirajapinnoista ja välittää tilannekuvan, mikä on saatavilla 24/7 tehtaan tuotannosta ja kunnossapidosta.

Täydellinen tilannetietoisuus varastotiloistanne hyllyn tarkkuudella!

Varastohallintatyökalun avulla voidaan visualisoida tunnelikartta, hyllyt ja esimerkiksi säilytyslavat sisältöineen. Aikaa säästyy merkittävästi, kun työnjohdon ei tarvitse mennä paikan päälle toteamaan säilytyslavojen sisältöä.

Jopa tuhansien eurojen säästöt sähkölaskuissa!

Sähkön hinta puhuttaa kaikkialla ja varsinkin teollisuudessa. Pörssisähkön hinnan arvellaan pahimmissa ennusteissa nousevan jopa useisiin euroihin kilowattitunnilta. 3D Digital Twinin avulla saat reaaliaikaisen kulutuksen näkyville ja voit reagoida oikean datan perusteella. Parhaimmillaan näet konekohtaisen kulutuksen euroissa!

Entistä kannattavampi tuotanto!

Palvelumme avulla voit tehdä muutoksia kohti entistä kannattavampaa tuotantoa. Hahmota tuotantolaitoksesi nykytila ja kokonaiskapasiteetti ja tee tarvittavat muutokset kohti kannattavampaa tuotantoa.


Kiinnostuitko
palveluistamme?

Ota meihin yhteyttä