Saavuta täydellinen tilannetietoisuus 24/7.

Visualisoi tuotannosta kerättävä data

3D Digital Twin –sovelluksemme on fyysisen reaalimaailman identtinen kopio, joka kerää ja visualisoi tuotannosta kerättävää dataa. Informaatio saadaan joko olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Tieto voi olla myös manuaalisesti kerättyä.

Sovelluksemme avulla tuotantolaitoksesi toimintojen tila on selvillä 24/7 etänä mistä ja millä laitteella tahansa.

Olemme saaneet hyvää palautetta visualisoinnin tasosta asiakkailtamme. Yhden ruudun monikerroksinen näkymä miellyttää silmää, ja siihen saadaan paljon tietoa selkeässä muodossa.

Visualisoimalla tuotantojärjestelmän data, se saadaan päivittäisjohtamisen ja henkilöstön hyödynnettäväksi reaaliajassa. Tämä mahdollistaa kustannussäästöt ja tuotannon seuraamisen reaaliajassa. Henkilöstöllä on mahdollisuus toimia oikea-aikaisesti.

Ohjelmistot ja koneet kehittyvät, ja tämä aiheuttaa kehittymispaineita myös valmistavan teollisuuden yrityksille. Laitteet tuottavat paljon dataa, ja datalähteitä voi olla useita samassa tehtaassa. Usein käytössä ei ole vain yhtä systeemiä, vaan käytössä on lukuisia järjestelmiä, myös digitaalisia kaksosia, joiden avulla saadaan oman tuotantolaitoksen tieto kerättyä. Lisäksi tehtaan eri osastoilla voi olla eriäviä tarpeita. Process Geniuksen 3D Digital Twin -sovelluksen avulla saat kokonaiskuvan yhdestä näkymästä. Näkymää voi muokata eri henkilöstöryhmien tarpeisiin.

Visualisoitavaa dataa valmistavassa teollisuudessa:


Kiinnostuitko palveluistamme?

Kyllä – on mahdollista visualisoida tuotantojärjestelmän data sekä saada se päivittäisjohtamisen ja henkilöstön hyödynnettäväksi reaaliajassa.

Ota meihin yhteyttä