Usein kysytyt kysymykset

Koostimme listan kysymyksistä, joita kohtaamme usein joko työssämme tai ratkaisuihimme liittyen. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta listasta, voit ottaa yhteyttä suoraan meihin – asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi!

Genius Core™ -alusta

Kuinka Genius Core™ lisää tuotantoni tehokkuutta?

Genius Core™ tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden tehtaasi eri prosesseihin tarkan datan avulla. Näin voit valjastaa datan käyttöösi ja johtaa sen avulla tuotantoasi. Valvot koneiden käyttöastetta, minimoit seisokkeja, optimoit suorituskykyä, virtaviivaistat prosesseja, parannat laadunvalvontaa, tunnistat ongelmatilanteiden aiheuttajat ja seuraat reaaliaikaisesti yhteyksiä prosessidatan, seisokkien ja hukan välillä helppokäyttöisessä 3D digitaalisessa kaksosessa.

Mitä tärkeimpiä mallinnuksen ja analysoinnin toimintoja Genius Core™ sisältää?

Genius Core™:n avulla hallinnoit käyttöoikeuksia, näkymiä sisältöineen ja toimintoineen, tiedon mallinnuksia sekä 2D- ja 3D-mallinnukseen tarvittavaa analytiikkaa. Genius Core ™ on SaaS-palvelu. Alusta on muiden palvelumoduuliemme lailla sijoitettavissa myös asiakkaan omaan datakeskukseen tai pilvialustaan, mikäli SaaS-palvelumallia ei voida hyödyntää.​

Haluan yhdistää koneistoni ja automatisoida datan keruun tehtaallani. Kuinka tämä onnistuu Genius Core™️:n avulla?

Tehdasjärjestelmäintegraatioiden toteutus on osa täysimittaista palvelutoimitustamme.​ Genius OPC UA -ohjelmistomoduuli ja Beckhoff OPC UA -liitäntäratkaisumme varmistavat alustan integroinnin tehdasjärjestelmiin helposti mahdollistamalla reaaliaikaisen datan hyödyntämisen osana palvelupakettia.​ Mikäli OPC UA -yhteyttä ei ole saatavilla, käytämme teollisuudelle tarkoitettuja langattomia antureita erilaisten määrien mittaamiseen, joiden avulla asiakas saa tietoa esimerkiksi koneiden käyttöasteesta ja energiankulutuksesta, lämpötiloista ja ympäristön kosteudesta.

Huomioiko Genius Core™ laadunvarmistuksen ja tietoturvan?

Kyllä. Palvelu- ja ohjelmistokehityksen varmistamiseksi kehitämme jatkuvasti toimintamme laatua ja tehokkuutta entistä paremmaksi. Kokemuksemme ja saamamme palautteen lisäksi käytämme Agile- ja Scrum-menetelmiä palvelun ja ohjelmiston kehittämisessä. Käytämme toiminnassamme ISO 9001- ja ISO 27000 -standardeja sekä ITIL- ja Cobit-malleja.

Tietoturvan varmistaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Tiedonkeruussa käyttämämme sovellus on suunniteltu ainoastaan ​​siirtämään tietoja alustaamme. Alustamme toimii erillisessä julkisessa pilviympäristössä, Microsoft Azuressa, mikä takaa ratkaisumme turvallisen infrastruktuurin.

Voitteko integroida Genius Core™:n ERP-järjestelmääni tai OEE-ohjelmistoon?

Kyllä, Genius Core™:en voi integroida tietoja useimmista ERP-järjestelmistä sekä OEE-, MES- ja SCADA-ohjelmistoista. Tämän lisäksi Genius Core™ voi muodostaa yhteyden erilaisiin ympäristöantureihin, laiteantureihin sekä kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten tehdas-, materiaali-, asiakirjahallinta- ja muihin valmistusjärjestelmiin.

Kuka voisi kertoa minulle enemmän ratkaisustanne?

Valmistajien erilaisista tarpeista johtuen myyntitiimimme on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja löytämään parhaat tavat hyödyntää digitaalista kaksosta tuotannossasi. Tämän lisäksi voimme yhdessä järjestää Genius Workshop™ -työpajan, jonka pohjamateriaalina käytämme oikeaa tehtaaltasi saatavaa tietoa sekä annamme tarkemman arvion sinun tarpeisiisi sopivasta ratkaisusta.