Elintarviketeollisuuden yritys

Kustannussäästöt ja tuotannon prosessien seuraaminen mahdolliseksi visualisoimalla dataa.

Digital Twin and Industry 4.0

Haaste

Tuotantoprosessit ja kustannussäästöt korreloivat vahvasti keskenään. Kumpaankaan näistä ei voi kuitenkaan vaikuttaa tietämättä tehtaan tai linjaston kokonaiskuvaa. Vaikutusmahdollisuus kaikkiin näihin osa-alueisiin on tehtaan toiminnan kannalta tärkeää. Haastavaa on löytää palveluntarjoajaa tämän mahdollistamiseksi reaaliajassa.

Ratkaisu

3D Digitaalisen kaksosen avulla saadaan kokonaisnäkymä tehtaasta vaivattomasti tietoon 24/7 reaaliaikaisena. Alusta kerää tietoa jo olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä, eikä se edellytä seurantajärjestelmän uudistamista tai muita uusia järjestelmähankintoja. Visuaalisen näkymän ansiosta reagointi tuotannon poikkeamiin onnistuu nopeasti ja kustannussäästöt ovat mahdollisia.

Lopputulos

Tarkemman seurannan ja luotettavan datan ansiosta tuotannon prosessien kehitys ja kustannussäästöt ovat saavutettavissa. Visuaalinen 24/7 data kytkettiin sisäiseen info-tv -järjestelmään ja nyt tuotannosta saatava olennainen tieto on koko henkilöstön tiedossa. Parannus on ollut huomattava.

Aiheeseen liittyvät käyttäjätarinat

Elintarvikealan konserni

Valmistavan teollisuuden yritys

Prosessiteollisuuden energiakonserni

Konepajateollisuuteen ja metallitöihin erikoistunut yritys

Digital Twin example

Metalliteollisuuden yritys

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!