Kehitämme yhdessä yrityksesi kanssa sopivia tuotantoympäristön digitalisointiratkaisuja. Analysoimme olemassa olevaa dataa ja visualisoimme sen muotoon, jonka avulla tehostat organisaation toimintaa.

Tehdastason digitaalisten kaksosten avulla tehtaiden päivittäinen toiminnanohjaus voidaan nostaa uudelle tasolle. Digitaaliset kaksoset auttavat parantamaan päivittäisen toiminnanohjauksen päätöksentekoa esittämällä tärkeät tiedot visuaalisesti yhdessä lähteessä.  

Digitaalisia kaksosia käytetään ymmärryksen luomiseen tehtaiden kunkin hetkisestä tilanteesta ja siitä, mitä seuraavaksi on tapahduttava. Ne kertovat myös, miltä osin ollaan jo aikataulusta jäljessä. 

On lisäksi tärkeää tietää, miksi asiat ovat niin kuin ovat. Tarkat ja helposti ymmärrettävät tiedot toiminnoista auttavat nostamaan päätöksenteon uudelle tasolle. 

Tärkein tieto on oltava saatavilla nopeasti ja visuaalisesti ymmärrettävässä muodossa. Jos tilannekuvan muodostamiseen tarvitsee lukea satoja rivejä tietoa, kokonaiskuva muodostuu hitaammin ja väärinymmärrysten riski kasvaa. 

”Mitä helpommin tiedot ovat ymmärrettävissä, sitä parempia päätöksiä voidaan tehdä. Elleivät päätösten tekijät tiedä, mitä tiedot tarkoittavat, he eivät myöskään tiedä, miten toimia oikein” 

Marko Yli-Pietilä, Head of Smart Operations, Stora Enso.

Suunnittele tuotannonpysäytykset onnistuneesti

Suunnittele tuotannonpysäytykset harkitusti 

Sovelluksemme avulla minimoit huoltoseisokkeihin, niiden suunnitteluun ja tuotannonpysäytyksiin kuluvan ajan.
Voit unohtaa erilaiset lippulaput, sillä huoltoseisokkiin liittyvään suunnitteluun tarvittava tieto (esim. työluvat) on reaaliajassa sovelluksessa.

Visuaalisesta tiedon esittelystä on hyötyä monissa muissakin yhteyksissä, kuten huoltotyön johtamisessa, mukaan lukien ennakoiva huolto ja tuotantolinjan suorituskyvyn hallinta. 

Ennakoivan kunnossapidon ja ajantasaisen huollon avulla voidaan välttyä suunnittelemattomilta tuotannon pysäytyksiltä ja niihin liittyviltä kerrannaisvaikutuksilta. Tämä voi synnyttää suuriakin säästöjä korjaavassa kunnossapidossa.  

3D Digital Twin -sovellukseemme voidaan yhdistää olemassa olevien järjestelmien ylläpitoa. Käytössä voi olla yksi laaja-, tai monien eri laitetoimittajien järjestelmiä.   


Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota meihin yhteyttä