Kehitämme yhdessä yrityksesi kanssa sopivia tuotantoympäristön digitalisointiratkaisuja. Analysoimme olemassa olevaa dataa ja visualisoimme sen muotoon, jonka avulla tehostat organisaation toimintaa.

Vie tuotantolaitoksesi päivittäinen toiminnanohjaus uudelle tasolle

Tehdastason digitaalisten kaksosen avulla tehtaiden päivittäinen toiminnanohjaus voidaan nostaa uudelle tasolle. Digitaalinen kaksonen auttaa parantamaan päivittäisen toiminnanohjauksen päätöksentekoa esittämällä tärkeät tiedot visuaalisesti yhdessä lähteessä.  

Digitaalista kaksosta käytetään ymmärryksen luomiseen tehtaiden kunkin hetkisestä tilanteesta ja siitä, mitä seuraavaksi on tapahduttava. Se kertoo myös, miltä osin ollaan jo aikataulusta jäljessä. 

Lisäksi on tärkeää tietää, miksi asiat ovat niin kuin ovat. Tarkat ja helposti ymmärrettävät tiedot toiminnoista auttavat nostamaan päätöksenteon uudelle tasolle. 

Tärkein tieto on oltava saatavilla nopeasti ja visuaalisesti ymmärrettävässä muodossa. Jos tilannekuvan muodostamiseen tarvitsee lukea satoja rivejä tietoa, kokonaiskuva muodostuu hitaammin ja väärinymmärrysten riski kasvaa. 

”Mitä helpommin tiedot ovat ymmärrettävissä, sitä parempia päätöksiä voidaan tehdä. Elleivät päätösten tekijät tiedä, mitä tiedot tarkoittavat, he eivät myöskään tiedä, miten toimia oikein”

MARKO YLI-PIETILÄ, HEAD OF SMART OPERATIONS, STORA ENSO
Suunnittele tuotannonpysäytykset onnistuneesti

Suunnittele tuotannonpysäytykset harkitusti 

3D Digital Twin -alustamme avulla minimoit huoltoseisokkeihin, niiden suunnitteluun ja tuotannonpysäytyksiin kuluvan ajan.
Voit unohtaa erilaiset lippulaput, sillä huoltoseisokkiin liittyvään suunnitteluun tarvittava tieto (esim. työluvat) on reaaliajassa sovelluksessa.

Visuaalisesta tiedon esittelystä on hyötyä monissa muissakin yhteyksissä, kuten huoltotyön johtamisessa, mukaan lukien ennakoiva huolto ja tuotantolinjan suorituskyvyn hallinta. 

Ennakoivan kunnossapidon ja ajantasaisen huollon avulla voidaan välttyä suunnittelemattomilta tuotannon pysäytyksiltä ja niihin liittyviltä kerrannaisvaikutuksilta. Tämä voi synnyttää suuriakin säästöjä korjaavassa kunnossapidossa.  

3D Digital Twin -alustaamme voidaan yhdistää olemassa olevien järjestelmien ylläpitoa. Käytössä voi olla yksi laaja-, tai monien eri laitetoimittajien järjestelmiä.   

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!