Tuotantolaitoksesi kokonaiskapasiteetti, käyttöaste ja huoltotilanne visualisoituna!

Täydellinen tilannetietoisuus 3D Digital Twin -sovelluksella.

Genius Core ™ -alustallemme rakennettu 3D Digital Twin –sovelluksemme on fyysisen reaalimaailman identtinen kopio, joka kerää ja visualisoi informaatiota olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Tuotantolaitoksesi toimintojen tila on selvillä 24/7 etänä mistä ja millä laitteella tahansa. Sovelluksessa on yhden ruudun monikerroksinen näkymä, johon saadaan paljon tietoa selkeässä muodossa. Eri tietokerrosten välillä navigointi on helppoa.

Visualisoimalla tuotantojärjestelmän data, se saadaan päivittäisjohtamisen ja henkilöstön hyödynnettäväksi reaaliajassa. Tämä mahdollistaa kustannussäästöt ja tuotannon ajantasaisen seuraamisen!

Tuotantoa saadaan tehostettua sovelluksen avulla entisestään. Yhdellä silmäyksellä voidaan nähdä, mitä koneilla tuotetaan parhaillaan. Käyttöasteen lisäksi voidaan tarkastella maksimikapasiteettia, ja kuinka paljon siitä on käytössä.

Reaaliaikaisen tiedon avulla toiminta on ennakoidumpaa ja poikkeamiin esimerkiksi olosuhdetiedoissa voidaan tarttua heti. Olosuhteita voidaan tarkastella myös jälkikäteen.

Tuet kokonaisvaltaista HSEQ –suunnittelua  ja digitaalisen keskusnäkymän avulla varmistat, että ennakoiva kunnossapito ja seuranta ovat ajan tasalla ja että huollot on todella tehty. Käyttöönotto ei edellytä tuotannon seurantajärjestelmän uudistamista tai muita uusia järjestelmähankintoja. Jos tuotantoa ei ole automatisoitu, tietoa voi syöttää myös käsin. Jos taas kaikkea tarpeellista tietoa ei ole saatavilla, uusia seurantakohteita voidaan sensoroida toiveidenne mukaisesti.


Kiinnostuitko palveluistamme?

Miten tuotantonne voisi tehostua, jos kokonaiskapasiteetti, käyttöaste ja huoltotilanne olisivat visualisoituna?

Ota meihin yhteyttä