Päivittäisjohtamisen edelläkävijäratkaisu globaaliin prosessiteollisuuteen.

Process Geniuksen tehdastason digitaalisten kaksosten avulla tehtaiden päivittäinen toiminnanohjaus voidaan nostaa uudelle tasolle. Digitaalisten kaksosten yhteisen pilvialustan ansiosta yksittäiset tehtaat voidaan yhdistää alustaan, mikä tuo uudet ominaisuudet tarvittaessa heti saataville useissa tehtaissa. Sovelluksessa on yhden ruudun monikerroksinen näkymä, johon saadaan paljon tietoa selkeässä muodossa. Eri tietokerrosten välillä navigointi on helppoa.

Ratkaisumme avulla luot myös lisääntynyttä kilpailuetua reagoimalla oikea-aikaisesti ja optimoimalla toimintaasi. Tehdas-, vieras-, ja työturvallisuus saadaan vietyä uudelle tasolle.

Digitaalinen kaksonen toimii käytännössä myös kuin tuotannon dashboard. Lisäksi olennainen prosessidata saadaan johdon ja tukitoimintojen nähtäville. Voit esittää Scadan olennaisimmat tiedot tai sellaisen puuttuessa, voimme hakea prosessidataa suoraan jopa laitetasolta dashboard-näkymään.

Kunnossapidon ja huollon toiminnot ovat myös yhdessä lähteessä visualisoituna, jolloin voit toimia ennakoidummin ja tarttua poikkeamiin heti. Toimenpiteiden tuloksena tuottavuus paranee.

Genius Core ™ -alustallemme rakennettu 3D Digital Twin –sovelluksemme on fyysisen reaalimaailman identtinen kopio, joka kerää ja visualisoi informaatiota olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Tuotantolaitoksesi toimintojen tila on selvillä 24/7 etänä mistä ja millä laitteella tahansa.


Kiinnostuitko
palveluistamme?

Ota meihin yhteyttä