Hyödynnä kiinteistöautomaatiosta, varausjärjestelmistä ja kunnossapidosta tuleva data. Varmista tilojesi optimaalinen käyttö tulevaisuudessa. 3D -keskusnäkymä kiinteistöösi.

Kiinteistö- ja toimitilapalvelut

3D-keskusnäkymä kiinteistöösi – Varmista tilojesi optimaalinen käyttö tulevaisuudessa

Hyödynnä kiinteistöautomaatiosta, varausjärjestelmistä ja kunnossapidosta tuleva data.

Genius Core ™ -alustallemme rakennettu 3D Digitaalinen kaksonen on fyysisen reaalimaailman identtinen kopio, joka kerää ja visualisoi informaatiota olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Toimitilasi toimintojen tila on selvillä 24/7 etänä mistä ja millä laitteella tahansa. Alusta on yhden ruudun monikerroksinen näkymä, johon saadaan paljon tietoa selkeässä muodossa.

Digital Twin -alustamme avulla optimoit kiinteistön käytön kustannukset tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi. 3D-mallinnuksen avulla voit mallintaa ja hyödyntää tilojen käyttöastedataa parhaalla mahdollisella tavalla. Viet henkilöstö- ja vierailijaviihtyvyyden uudelle tasolle. Reagoit helpommin pandemia-ajan haasteisiin: suunnittelet ja varmistat tarvittavat etäisyydet ja turvavälit.

Matti Ilvonen

Tärkeimmät ominaisuudet

01 Optimoi tilojesi käyttö tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi

Olipa kyseessä tarve hiljaiselle työpisteelle yhdelle henkilölle tai tiimin kokoustilalle, varaukset onnistuvat siten, että tarvittavat etäisyydet ja turvavälit mahdollistuvat esimerkiksi pandemiatilanteissa.

02 Mallinna ja hyödynnä tilojen käyttöastedataa

Voit mallintaa esimerkiksi lattiapinta-alaa, työympäristöjä, koneiden sijainteja ja suunnitella ihmisvirtoja. Käyttöönoton jälkeen tilojen ja ihmisvirtojen seuranta tapahtuu reaaliajassa. Voit reagoida oikea-aikaisesti esimerkiksi pandemiarajoituksiin.

03 Hyödynnä kokonaisvaltainen kiinteistöturvallisuuden 3D-tilannekuva

Turvallisen työskentely- ja asioimisympäristön mahdollistamiseksi on tärkeää, että turvallisuushavainnot, ilmoitukset, kulunvalvonta ja sattuneet vahingot saadaan reaaliajassa tietoon oikealla sijainnilla.

04 Vie henkilöstö- ja vierailijaviihtyvyys parhaalle mahdolliselle tasolle

Henkilöstö- ja vierailijaviihtyvyys alkaa jo ennen saapumista kiinteistöösi. Visuaaliset lähestymiskartat bussipysäkkeineen, parkkipaikkojen sijainnit ja reitit niihin mahdollistavat sujuvan saapumisen. Kehitämme myös tulevaisuudessa tarpeellisia ominaisuuksia, kuten parkki- ja sähköpaikkojen varausmahdollisuuksia.

05 Paras mahdollinen turvallisuus

Tehokkaan turvallisuusjohtamisen lähtökohtana on tavoitteellisuus ja järjestelmällisyys. Turvallisuuden pääpainopisteenä on kaikkien onnettomuuksien vähentäminen. Kaikki vahingot voidaan estää – jälkikäteen arvioituna ei ole vahinkoa, jota ei olisi voitu estää.

06 Reklamaatiotilanteessa aiemmat olosuhdetiedot saatavilla

Digitaalisen keskusnäkymän avulla laadun seuranta helpottuu. Olet perillä ajantasaisista ja aiemmista olosuhdetiedoista. Reklamaatiotapauksissa voidaan tarkastella tapahtumahetken olosuhdetietoja ja poikkeamia jälkeenpäin.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä
asiantuntijaamme

Tiina Hartikainen

Chief Marketing Officer (CMO), HR Director
tiina.hartikainen@processgenius.fi
+358 50 329 9024