Hyödynnä kiinteistöautomaatiosta, varausjärjestelmistä ja kunnossapidosta tuleva data. Varmista tilojesi optimaalinen käyttö tulevaisuudessa. 3D -keskusnäkymä kiinteistöösi.

Kiinteistö- ja toimitilapalvelut

3D-keskusnäkymä kiinteistöösi – Varmista tilojesi optimaalinen käyttö tulevaisuudessa

Hyödynnä kiinteistöautomaatiosta, varausjärjestelmistä ja kunnossapidosta tuleva data.

Genius Core ™ -alustallemme rakennettu 3D Digital Twin -sovellus on fyysisen reaalimaailman identtinen kopio, joka kerää ja visualisoi informaatiota olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Tuotantolaitoksesi toimintojen tila on selvillä 24/7 etänä mistä ja millä laitteella tahansa. Sovelluksessa on yhden ruudun monikerroksinen näkymä, johon saadaan paljon tietoa selkeässä muodossa.

Digital Twin -sovelluksemme avulla optimoit kiinteistön käytön kustannukset tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi. 3D-mallinnuksen avulla voit mallintaa ja hyödyntää tilojen käyttöastedataa parhaalla mahdollisella tavalla. Viet henkilöstö- ja vierailijaviihtyvyyden uudelle tasolle. Reagoit helpommin pandemia-ajan haasteisiin: suunnittelet ja varmistat tarvittavat etäisyydet ja turvavälit.


Matti Ilvonen

Tärkeimmät ominaisuudet

01 Visualisoi tuotannosta kerättävä data

3D Digital Twin -alustamme on fyysisen reaalimaailman identtinen kopio, joka kerää ja visualisoi tuotannosta kerättävää dataa. Informaatio saadaan joko olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Tieto voi olla myös manuaalisesti kerättyä.

02 Tehosta tuotantoa entisestään

Visualisoimme olemassa olevan informaation perusteella tuotantosi, jolloin saat tehtyä tarvittavat muutokset kohti kannattavampaa tuotantoa ja tehokkaampaa johtamista. Hahmotat prosessit, niissä olevat pullonkaulat ja järjestelet tuotantosi tarvittavin osin uudelleen.

03 Saavuta mullistavia tuloksia tuottavuudessa ja tehokkuudessa

3D Digital Twin -alustamme on fyysisestä tehtaasta tehty tarkka kolmiulotteinen digitaalinen kopio ja mallinnus, jolla tehtaan reaaliaikaisia toimintoja ja prosesseja voidaan tarkastella selaimelta tai mobiililaitteelta.

04 Reagoi poikkeamiin nopeasti

Vähennä tuotantoputken katkoksia ja saavuta kustannussäästöjä. Yhdistä tarvittaessa myös kunnossapidon järjestelmän tiedot alustaan.

05 Paras mahdollinen turvallisuus

Tehokkaan turvallisuusjohtamisen lähtökohtana on tavoitteellisuus ja järjestelmällisyys. Turvallisuuden pääpainopisteenä on kaikkien onnettomuuksien vähentäminen. Kaikki vahingot voidaan estää – jälkikäteen arvioituna ei ole vahinkoa, jota ei olisi voitu estää.

06 Reklamaatiotilanteessa aiemmat olosuhdetiedot saatavilla

Digitaalisen keskusnäkymän avulla laadun seuranta helpottuu. Olet perillä ajantasaisista ja aiemmista olosuhdetiedoista. Reklamaatiotapauksissa voidaan tarkastella tapahtumahetken olosuhdetietoja ja poikkeamia jälkeenpäin.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä
asiantuntijaamme

Tiina Hartikainen

Chief Marketing Officer (CMO), HR Director
tiina.hartikainen@processgenius.fi
+358 50 329 9024