3D Digital Twin -sovelluksemme auttaa saavuttamaan täydellisen tilannetietoisuuden eri toimialojen yrityksissä. Digitaalisen kaksosen avulla suunnittelet, tehostat, johdat ja toimit oikea-aikaisesti. Sovelluksemme mahdollistaa mullistavia tuloksia tuottavuudessa ja tehokkuudessa riippumatta yrityksenne koosta tai toimialasta.

Digitaalinen kaksonen eri toimialoille

Genius Core™ 3D Digital Twin -alustamme auttaa saavuttamaan täydellisen tilannetietoisuuden eri alojen yrityksissä. Digitaalisen kaksosen avulla suunnittelet, tehostat, johdat ja toimit oikea-aikaisesti.

Alustamme mahdollistaa mullistavia tuloksia tuottavuudessa ja tehokkuudessa riippumatta organisaatiosi koosta tai toimialasta.

Prosessiteollisuus

Kaikki tehtaat taskussasi – näe reaaliaikainen tilannekuva

Oikea-aikainen reagointi ja toiminnan optimointi vievät tehtaiden päivittäisen toiminnanohjauksen uudelle tasolle. Tämä on mahdollista Process Geniuksen 24/7 tilannekuvaa antavan 3D digitaalisen kaksosen Genius Core™ -alustan ansiosta.

Valmistava teollisuus

Tehdas taskussasi

Koneiden käyttöasteiden mittaaminen ja ajantasaisiin 24/7 olosuhdetietoihin tarttuminen mahdollistaa tuotannon tehostamisen ja kustannussäästöt. Genius Core™ -alustamme tuo kaiken valitun tiedon jo olemassa olevista järjestelmistä ja laitteista, visualisoiden sen helposti ymmärrettäväksi yhden ruudun monikerroksiseen 3D-tehdasnäkymään.

Elintarvike- ja juomateollisuus

Tuotantolaitoksesi kokonaiskapasiteetti ja käyttöaste visualisoituna

Genius Core™ 3D Digital Twin -alustamme luo identtisen kopion fyysisestä tehtaastasi, mikä kerää ja visualisoi informaatiota olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Tuotantolaitoksesi toimintojen tila on selvillä 24/7 etänä mistä ja millä laitteella tahansa.

Kiinteistö- ja toimitilapalvelut

3D-keskusnäkymä kiinteistöösi – Varmista tilojesi optimaalinen käyttö tulevaisuudessa

Hyödynnä kiinteistöautomaatiosta, varausjärjestelmistä ja kunnossapidosta tuleva data. Varmista tilojesi optimaalinen käyttö tulevaisuudessa. 3D -keskusnäkymä ja visuaalinen varausjärjestelmä kiinteistöösi.

3D Mallinnus- ja koulutuspalvelut

Virtuaaliympäristöt mahdollistavat paljon

Virtuaaliympäristö ja 3D -mallinnus tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet. Tutustu VR -koulutuspalveluihimme sekä 3D-mallinnusratkaisuumme myyntiorganisaatioille.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!