Työpaikkakuvaus

Kasvava ja kansainvälistyvä Process Genius Oy etsii myyntitiimiin uutta osaajaa

Olemme erikoistuneet tarjoamaan teollisuusasiakkaillemme täydellisen tilannetietoisuuden 3D Digital Twin -sovelluksen avulla. Tuotteemme Genius Core™ on parhaimmillaan fyysisen tehtaan identtinen virtuaalinen kopio – ”Tehdas taskussasi” – joka kerää ja visualisoi informaatiota olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Palveluamme käyttää jo yli 60 yritystä. Investoimme parhaillaan kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Sales Development Representative (SDR)

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Sales Development Representativea! SDR tulee olemaan kasvavan myyntitiimimme avainhenkilö, joka vastaa B2B-uusasiakashankinnan ensimmäisestä vaiheesta herättämällä vakuuttavasti teollisuusasiakkaiden mielenkiinnon. Tarjolla on tilaisuus päästä hyödyntämään sosiaalisia taitoja myynnillisessä roolissa ja kehittymään kasvainväliseen rooliin. Aikaisempi kokemus myynnin toiminnoista ja CRM-järjestelmien käytöstä koetaan vahvuutena, mutta tässä työssä kehittymishalu ja motivaatio ratkaisee.

Saavuttaaksesi tuloksia tässä työssä, tarvitset vahvaa tahtotilaa löytää uusia asiakkuuksia ja kehittää suhteita nopeasti. Etsimme henkilöä, joka ei pelkää tarttua puhelimeen ja prospektoida. Toiminnallasi varmistat, että olet ajan tasalla alan trendeistä ja uusimmista teknologioista.

Tulet loistamaan tässä työssä, mikäli sinulta löytyy:


– erinomaiset viestintä- ja neuvottelutaidot, joiden avulla onnistut luomaan asiakassuhteita monikanavaisesti
– tavoitehakuista, energistä ja itseohjautuvaa työotetta
– sujuvaa MS Officen käyttötaitoa
– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi

SDR:n työssä pääset:


– vastaamaan uusasiakashankinnasta
– prospektoimaan potentiaalisia asiakkaita
– tehostamaan myynnin ja markkinoinnin arkea tunnistamalla ja hyödyntämällä lisämyynnin mahdollisuuksia
– laadullistamaan ja jatkojalostamaan liidejä sekä jo olemassa olevia asiakkuuksia
– kehittymään ja kasvamaan kansainvälisellä tehtäväkentällä

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön, rennon työilmapiirin, mukavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut (mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, hyvä työterveyshuolto, lounas-, hyvinvointi- ja kulttuurietu, maksuton hieronta kerran kuussa).
Parasta yrityksessämme on persoonallinen tekemisen meininki. Tarjoamme vapautta toteuttaa itseäsi, ja vastaavasti vaadimme vastuun kantamista sovituista tavoitteista.
Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme.

Tärkeää liittyen työn sijaintiin:

Työn sijainti on neuvoteltavissa. Päätoimistomme sijaitsee Joensuussa. Tässä työssä sinun on mahdollista työskennellä kokoaikaisesti Joensuussa tai vaihtoehtoisesti etätyönä.

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä ja töiden aloitus on sovittavissa.

Lisätietoja työskentelystä Process Geniuksella antaa HR Specialist Sari Taponen (050 571 8231) ti 14.3. klo 15-16 sekä ma 20.3. klo 9-10 ja ti 21.3. klo 9-10.

Kuulemme mielellämme osaamisestasi! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen kanssa viimeistään 24.3.2023 mennessä Duunitorin kautta Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.