Referenssit

Process Genius toimittaa 3D Digital Twin -ratkaisuja niin globaalin prosessiteollisuuden tarpeisiin kuin pienempien tuotantolaitosten ja toimitilojen visualisointitarpeisiin.

Toimimme myös teknologiakumppanina Konecranes Machine Tool Servicen Smart Factory -sovelluksessa, joka on kehitetty viemään tehdashuollot uudelle tasolle.

https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/SE_Color_Standard_CMYK_White_Bground_Clearspace-1.png

Process Genius Oy kehittää tehdastason digitaalisia kaksosia yhdessä Stora Enson kanssa

Process Genius ja Stora Enso kehittivät digitaaliset kaksoset parantamaan päivittäisen toiminnanohjauksen päätöksentekoa. Digitaalisia kaksosia käytetään ymmärryksen luomiseen tehtaiden kunkin hetkisestä tilanteesta ja siitä, mitä seuraavaksi on tapahduttava. Ne kertovat myös, miltä osin ollaan jo aikataulusta jäljessä.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/image-18.png

Yhteistyö Fortum Oyj:n kanssa lähti tarpeesta yhdistää eri etätyökalut yhteen alustaan

Yhteistyö lähti tarpeesta yhdistää eri etätyökalut yhteen alustaan, jossa laitepaikat auttavat tiedon kohdistamiseen sekä helpompaan useamman työkalun seurantaan yhdessä 3D Digital Twin -näkymässä.

https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/Snellman-1.png

Datan visualisointi mahdollistaa kustannussäästöt ja tuotannon prosessien seuraamisen reaaliajassa Snellmanilla

Pietarsaarelainen perheyritys Snellman uudisti aiemmin käytössä olleen tuotantojärjestelmänsä. Uudella MES-järjestelmällä (Manufacturing Execution System) haettiin entistä tarkempaa tuotannon seurantamahdollisuutta. ”Tavoitteena oli saada tuotannosta aikaisempaa tarkempi seuranta ja oikea data, mihin voi luottaa. Luotettavan datan pohjalta voidaan kehittää tuotannon prosesseja ja saada kustannussäästöjä”, kertoo järjestelmäasiantuntija Guy Enkvist Snellmanilta.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/11/Prokosch-pumpen-und-armaturen.png

Saksalaisyritys Prokosch otti Digital Twinin johtamisen työkaluksi – mahdollistaa päivittäisjohtamisen uudella tasolla ja jopa 20% korjaussäästöt

Prokosch on kasvamassa perinteisestä konepajayrityksestä teolliseksi yritykseksi. Uusi vaihe toiminnassa vaatii uudenlaista ajattelua ja rakenteita, jotka tukevat suunnitelmallista ja johdettua toimintaa. Johtamiseen tarvitaan myös työkaluja, ja yhtenä vaihtoehtona esiin nousi Digital Twin -sovellus. ”Vakuutuin Digital Twinin tarjoamista mahdollisuuksista”, kertoo toimitusjohtaja Heikki Hyttinen.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/image-27-1.png

Elisa Oyj optimoi kiinteistöjensä ja toimitilojensa käytön Process Geniuksen digitaalisen kaksosen avulla

Tämän vuoden työympäristöteko-kilpailun teema oli koronapandemian tuomiin haasteisiin vastaaminen. Kilpailun voittajaksi valittiin Elisa Oyj, joka on tehnyt pitkäjänteistä kehitystyötä kokonaisvaltaisessa työympäristöjohtamisessa. Process Genius toimitti Elisan digitaalisen Reittiopas-sovelluksen.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/11/premetec_logo_otsikkotaulu-1-e1643181538232.png

Yhteinen näkymä tuotannolle, myynnille ja tuotannon suunnittelulle – Premetec Oy

Process Genius Oy:n tarjoama Digital Twin -sovellus on mahdollistanut Premetecin toimintaan läpinäkyvyyden. Genius Coren™ avulla käytettyjen materiaalien alkuperä on ollut jäljitettävissä. Premetec hyödyntää Genius Corea myös toimitusvarmuuden ja tuotannon kuormituksen seurannassa.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/EFM_WEB_pysty_logo2_sininen-002-1.png

EFM Group Oy – Halusimme tietää tuotannon pitkäaikais­kuormituksen

CNC-Machining Oy uskoo, että jatkuva uudistuminen tuo maailmanluokan menestyksen. Ratkaisevaa toiminnan kannattavuudessa on se, kuinka paljon koneen todellisesta kapasiteetista on käytössä. Tuottavan ajan maksimoimiseksi käynnistettiin yhteistyö Digital Twin -palveluja tuottavan Process Geniuksen kanssa.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/Hatala-logo-1-1.png

Tiedon visualisointi kasvattaa tuotannon reaktionopeutta ja kehittää Hätälän liiketoimintaa

Yhteistyö lähti liikkeelle vuonna 2018 pakkauslinjojen seurannasta ja laajenee yhä koskemaan kattavasti koko tehtaan toimintoja. Roima kerää Hätälän toivomaa dataa laitekannasta ja Process Genius visualisoi sitä. Tavoitteena on esittää yhdellä silmäyksellä omaksuttavissa oleva, 3D-mallin päälle rakennettu näkymä laitoksen tapahtumista.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/12/jyvaskyla_logo_web_iso.png

Uudella avoimella virtuaalialustalla voi mallintaa rakennukset tonteille ja layoutin tuotantoon

Sovellus on kehitetty erityisesti hanketta suunnitteleville yrityksille tai yritysten hankekumppaneille, joilla on kiinnostusta testata erilaisia mahdollisuuksia oman rakennushankkeen toteuttamiseksi.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/mantsinen_logo-1.png

Staattisesta näkymästä 3D-ympäristöön – Mantsinen Group

Mantsinen kehitti Process Geniuksen kanssa 3D-mallinnukseen perustuvan tuotekonfiguraattorin, jolla myyjä konfiguroi asiakkaan ympäristöön sopivan satamanosturin tai materiaalinkäsittelykoneen yhden palaverin aikana. Uusi konfiguraattori toimii ympäri vuorokauden ja on globaalisti käytettävissä kaikkina vuorokaudenaikoina. Tekniset piirrustukset saa lähetettyä asiakkaalle heti, kun konfigurointi on valmis.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/image-26.png

Process Geniuksen 3D Digital Twin visualisoi käytettävissä olevaa dataa

Datan keräämiseen ja tuotannon mittaamiseen on erilaisia vaihtoehtoja. Beckhoff Automationin on virallinen yhteistyökumppanimme, joiden laitteita hyödynnämme mitattavien kohteiden käyttöasteseurannassa.
Beckhoffin PLC teollisuustietokoneen avulla voimme myös kerätä asiakkaan logiikoista suoraan tietoa, jota Process Geniuksen Digital Twin visualisoi.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/Helmet_logo.png

Helsingin kaupunki haluaa IOT-datan ja digitaaliset ratkaisut laajempaan käyttöön

Pasilan kirjasto toteutti yhteistyössä Elisan, Digian ja Process Geniuksen kanssa tilanäytön, jolla kirjastosta kerättävää dataa esitetään kirjaston asiakkaille ja henkilökunnalle. Process Genius toteutti näytön käyttöliittymän ja visualisoi tiedon eri kohderyhmille.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/Konecranes-1.png

Konecranes Machine Tool Service teknologia­kumppaninaan Process Genius Oy ovat yhdistäneet voimansa

Tuotannon ja kunnossapidon osaaja Konecranes Machine Tool Service teknologiakumppaninaan Process Genius Oy ovat yhdistäneet osaamisensa asiakkaita palvelevaksi voimaksi ja toteuttaneet 3D Digital Twin -sovelluksen, jossa tuotannon ja kunnossapidon tunnusluvut ovat saatavissa yhdessä näkymässä.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/Mecmetal-logo-002.png

Process Genius mallinsi Mecmetalin betonituote­koneesta digitaalisen kaksosen

Process Genius mallinsi Mecmetalin uuden polven betonituotekoneesta digitaalisen kaksosen. Sen avulla Mecmetal on jo nyt pystynyt havainnollistamaan asiakkailleen betonituotteiden älykästä tuotantoa. Arvokas asia tilanteessa, jossa koronapandemia on suitsinut mahdollisuuksia henkilökohtaiseen myyntityöhön ja messukäynteihin.

Lue lisää

Andritz on valinnut Process Geniuksen 3D Digital Twinin Savonlinnan tehtaaseensa

Maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien-, laitteiden-, ja palvelunjentoimittaja Andritz seuraa jatkossa digitaalisen kaksosen avulla yhdestä näkymästä työpisteitä ja trukkeja. Lisäksi erityyppinen informaatio on mahdollista jakaa visuaalisena.

Viisas yhteistyö luo tulevaisuutta – UEF Sm4rtlab

Yhteistyö UEF:n ja Process Geniuksen välillä alkoi vuoden 2016 alussa, kun UEF ja Suomen Yliopistokiinteistöt alkoivat rahoittaa etäohjattavan fotoniikan laboratorion rakentamista. Joulukuussa 2016 sitä testattiin ja esiteltiin ensimmäisen kerran. Marraskuussa 2017 esittelyjä pidetään talon ulkopuolisille vierailijoille jopa 3 kertaa viikossa ja laboratoriota on esitelty myös ulkomailla. Vastaanotto on ollut hyvin positiivinen. Kiinnostusta on ollut muun muassa MIT:n ja Microsoftin tahoilta.

Lue lisää

Yhteistyöllä kehitetään palveluliike­toimintaa – Flowrox ja Process Genius

Flowroxin ja Process Geniuksen yhteistyö lähti liikkeelle vuonna 2012 PGtool-alustalle kehitetyllä Flowrox Pro –sovelluksella, jolla haluttiin tehostaa myyntiin liittyvän materiaalin jakoa myyntiverkostolle. Sovelluksen avulla on pystytty lisäämään myyntiverkoston tietämystä asiakasprosesseista ja Flowroxin tuotteiden soveltuvuudesta eri osaprosesseihin.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/Konecranes-1.png

Päivittäis­johtamisen prosessit uudelle tasolle – Konecranes Smart Factory

Teknologiakumppani Process Geniuksen kanssa fyysisestä tehtaasta tehdyn digital twinin avulla tehtaan reaaliaikaisia toimintoja ja prosesseja voidaan tarkastella selaimelta tai mobiililaitteelta. Smart Factory kerää alustaan tärkeää dataa eri ohjelmisto-, laite- ja anturirajapinnoista ja välittää tilannekuvan, mikä on saatavilla 24/7 tehtaan tuotannosta ja kunnossapidosta.

Lue lisää

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!