Vähennä tuotantoputken katkoksia ja saavuta kustannussäästöjä. Yhdistä tarvittaessa myös kunnossapidon järjestelmän tiedot sovellukseen.

Reagoi poikkeamiin nopeasti

3D Digital Twin -alusta auttaa johtamaan tuotannon ja kunnossapidon päivittäistä toimintaa helposti ja tehokkaasti.

On suuri etu, että tuotannossa voidaan nähdä, kuinka edeltävä ja seuraava vaihe etenevät tuotantolinjalla Erilaisiin poikkeamiin voidaan reagoida nopeasti. Jos tuotannon osa seisoo tuotantoputken katkoksen takia, kustannukset voivat kasvaa suuriksi nopeasti.

Reaaliaikaisen tilannekuvan avulla voidaan välttää hyvin suuri osa tällaisista tilanteista ja henkilöstöllä on mahdollisuus reagoida viipymättä.

Esimerkiksi yksittäinen ylikuormitettu työstökone voi hidastaa koko tuotantoketjun toimintaa. Saman aikaisesti toinen vastaavaan työhön soveltuva työstökone voi olla puolikäytöllä, jolloin prosessia voidaan tehostaa uudelleenohjaamalla prosessin materiaalivirtoja kulkemaan yhden koneen sijasta kahden kautta.

Tuotantoprosessi voidaan visualisoida alusta loppuun, mutta olennaisinta on tunnistaa ne asiat, joiden seurannasta on todella hyötyä tuotannossa.

Onko tieto jo jossain järjestelmän kätkössä?

Tiesitkö että myös toiminnanohjausjärjestelmän datan voi visualisoida? Digitaaliseen kaksoseen saadaan haettua ja visualisoitua ERP -järjestelmästä vain ja ainoastaan tärkeä tieto esille. Visuaalisessa muodossa olevat tiedot herättävät kiinnostusta ja ne on helpompi ymmärtää. Reagointi paranee.

Tutustu kuinka Digital Twin tehostaa myös ERP -järjestelmän käyttöä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!