Ratkaisumme

Asiakaspalautteita

 • Halusimme laboratoriosta helpon ja intuitiivisen etäkäyttöohjelman ja sellaisen juuri saimme. Tämä ei ole ostajan ja myyjän välinen suhde, vaan aitoa yhteistyötä.

  Professori, Fysiikan ja matematiikan laitos, UEF
 • Haimme järjestelmää, joka tukee prosessiamme alusta loppuun ja nousee omaksumamme Lean-toimintamallin rinnalle.

  Toimitusjohtaja, Snellmanin Lihanjalostus
 • Ennen meillä kului muutamasta päivästä kahteen viikkoon, että valmiit kuvat saatiin toimitettua asiakkaalle. Uudella konfiguraattorilla sama työ onnistuu parissa tunnissa.

  Liiketoimintajohtaja, Materiaalinkäsittelykoneet, Mantsinen Group
 • Halusimme riittävän yksinkertaisesti räätälöitävän ja tarpeisiimme sopivan järjestelmän. Process Genius täytti vaatimuksemme parhaiten.

  Toimitusjohtaja, Premetec Oy

Intelligence is not enough

Maailmaa muuttavat neronleimaukset syntyvät luovasta ajattelusta. Vain ihminen voi oivaltaa, mitä datasta ei näe. Process Geniuksen perhe haluaa olla mukana näissä oivalluksissa – Teitä varten!

Mitä teemme

Koneet keräävät jatkuvasti enemmän dataa. Me muutamme datatulvan ihmistä palvelevaksi tiedoksi. Tuemme Digital Twin -ratkaisuillamme liiketoimintanne kehittämistä, toiminnan tehostamista sekä myyntisyklin nopeuttamista. Kanssamme teet tulosta ja muutat maailmaa.

Kenelle

Ratkaisumme sopivat sinulle, joka haluat viedä oman sekä asiakkaidesi liiketoiminnan uudelle aikakaudelle. Kun haluat säästää resursseja, helpottaa datan ymmärrystä ja päätöksentekoa, olemme kumppanisi. Toimimme useilla teollisuudenaloilla.

Miksi

Ratkaisumme ovat alojensa pioneeriyrityksillä jo käytössä ja kehitys jatkuu uusille alueille. Teknisesti olemme edelläkävijä – jatkuvasti. Niinpä asiakkaammekin ovat. Lähdetkö mukaan vai odotatko?

Miten

Kerro meille liiketoimintanne tarpeet ja haasteet. Ehdotamme tilanteeseenne sopivaa ja arvoa tuottavaa ratkaisua, jossa liiketoiminnalle tarpeellinen tieto yhdistyy visuaaliseen, reaalimaailmaa vastaavaan ympäristöön.

Ratkaisumme ovat helposti skaalattavissa eri toimintoihin ja laajennettavissa liiketoimintanne tarpeiden mukaisesti.
 

Toimimme asiakkaamme luotettuna digitalisaatiokumppanina kumppaniverkostoamme hyödyntäen. Töitä teemme tosissamme, mutta emme tiukkapipoisesti. Kanssamme on mukavaa ja tuloksekasta tehdä töitä.