PG

AR/VR

Hyppää uuteen todellisuuteen

Virtual Reality (VR) ja Augmented Reality (AR) ovat teknologioita, jotka luovat 3D-simulaation esineestä ja tilasta. AR- ja VR-ratkaisujamme voit käyttää kaikilla yleisimmillä AR- ja VR-laitteilla, esimerkiksi Microsoftin HoloLensillä, HTC Vivellä ja Oculus Riftillä. VR- ja AR-teknologioilla on lukemattomia käyttötarkoituksia, me toteutamme muun muassa virtuaalisia käyttöliittymiä, työtiloja, malleja ja koulutusympäristöjä.

”Fantastic Tool!”

- Gunnar Hansen – General Manager, Brevik Process AS.
¨
“Reduces 2 weeks of work into 15 minutes”

- Pekka Gröhn – Product Manager, Mantsinen Group Ltd Oy
“Up to 86% time saved compared to previous information distribution methods”

- Elina Mäkinen – Marketing Manager, Flowrox Oy

Miksi PGAR/VR?

Tee oppimisesta hauskaa

VR- ja AR-teknologian käyttäminen tekee oppimisesta kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka tempaisee mukaansa. Käyttäjä näkee, kokee ja tekee asioita virtuaalisesti.

Turvallinen harjoitteluympäristö

VR- ja AR-teknologia tarjoaa turvallisen harjoitteluympäristön, jossa vaativia ja vaarallisia tilanteita voi harjoitella etukäteen.

Virtuaalista etätyöskentelyä

Virtuaalinen työtila ja tilojen etäkäyttö lisäävät tilan käyttöastetta ja mahdollistavat kalliiden laitteiden käyttämisen etänä. Lisäksi virtuaalinen etätyöskentely säästää matkustuskustannuksia ja aikaa.

Lisäarvoa VR- ja AR-teknologioiden avulla

VR- ja AR-teknologioita voidaan käyttää hyödyksi kaikissa arvoketjun vaiheissa mukaan lukien suunnittelu, markkinointi, tuotanto ja jälkimyynti.

Esimerkiksi tuotannossa laitteen huoltaja katsoo perinteisesti laitteen huoltohistoriaa näytöltä ja laite itsessään on muualla.

VR-teknologian avulla hänet tuodaan virtuaalisesti huollettavan laitteen viereen, jolloin hän voi olla vuorovaikutuksessa virtuaalisen laitteen kanssa samalla, kun tutkii oikeaa dataa.

VR- ja AR-teknologioiden mahdollisuudet ovat valtavat ja käyttötarkoituksia keksitään koko ajan lisää. Tällä hetkellä me toteutamme virtuaalisia käyttöliittymiä, työtiloja, VR-harjoitusympäristöjä sekä VR- ja AR-malleja.

Yhteenveto

  • VR- ja AR-teknologiat tekevät oppimisesta kokonaisvaltaisen ja motivoivan kokemuksen.
  • Turvallinen ympäristö harjoitella hankalien ja vaarallisten tilanteiden varalle.
  • Loistava työkalu etätyöskentelyyn ja laitteiden etäkäyttöön.

Ratkaisujamme hyödyntävät

nämä hienot yritykset