Tehokkaan turvallisuusjohtamisen lähtökohtana on tavoitteellisuus ja järjestelmällisyys. Turvallisuuden pääpainopisteenä on kaikkien onnettomuuksien vähentäminen. Kaikki vahingot voidaan estää – jälkikäteen arvioituna ei ole vahinkoa, jota ei olisi voitu estää.

Tähän päästään kokonaisvaltaisen ja ajantasaisen HSEQ- näkymän ja -suunnitelman avulla. Tärkeimpänä asiana on tunnistaa ja korjata mahdolliset riskitekijät ennen kuin onnettomuuksia tapahtuu. Digital Twin -sovelluksemme mahdollistaa ihmisten ja asioiden paikannukseen liittyvien tietojen visualisoinnin. Sen avulla tilannekuva on koko ajan selvillä, ja tiedetään tarkalleen, missä esimerkiksi tehtaan ajoneuvot ja ihmiset liikkuvat.

Digital Twin -sovelluksemme avulla saat kaikki turvallisuuteen liittyvät havainnot heti tietoosi ja voit reagoida turvallisuutta uhkaaviin tilanteisiin oikea-aikaisesti. Visuaalisen näkymän avuilla voit havainnollistaa kätevästi myös ajantasaisen turvallisuussuunnitelman ja hätäpoistumistiet.

 

X  Vähennä kaikenlaisia onnettomuuksia ja reagoi oikea-aikaisesti​

X  Tunnista ja korjaa mahdolliset riskitekijät ennen kuin onnettomuuksia tapahtuu

X  Hyödynnä halutessasi ihmisten ja asioiden paikannukseen liittyvien tietojen visualisointia

 

Kokonaisvaltaisessa reaaliaikaisessa turvallisuusnäkymässä voit havainnollistaa kätevästi myös ajantasaisen turvallisuussuunnitelman ja hätäpoistumistiet.

Paras mahdollinen työ-, tehdas-, ja vierasturvallisuus