Asiakkaita on kuultu – Process Genius vahvistuu entisestään!

Digital Twin

Process Geniuksen hallitus vahvistuu, kun siihen liittyy uutena jäsenenä Tommi Laitinen. Laitinen johtaa tuotekehityksen asiantuntijayritys OCTO3 Oy:tä, joka on osa norjalaista Visma-konsernia. Laitinen tuo hallitukseen osaamista kansainvälisestä ohjelmistoliiketoiminnasta ja tuotekehityksestä. Vahva hallitus ja koko muu PGtiimi jatkaa yrityksen kehittämistä ja tulevaisuuden rakentamista entistä idearikkaampana sekä asiakkaiden tarpeet yhä paremmin huomioivana. Hallituksen kuuluvat Tommi Laitisen lisäksi Capillary Oy:n edustajat Heikki Kupias ja Timo Vartiainen. 

15.6.2018 lähtien Process Genius jaetaan toiminnallisesti kahteen liiketoimintayksikköön seuraavasti; 

PG Core Solutions

Yksikön tehtävä on kehittää PGplant-tuotteesta entistäkin toimivampi ja skaalautuvampi. Yksikkö jatkaa PGplant-tuotteen kehittämistä yhä paremmin asiakastarpeita ja -toiveita vastaavaksi nyt ja tulevaisuudessa.

PG Core Solutions -yksikön erottaminen omaksi toiminnokseen takaa PGplant-tuotteelle parhaan kehitysympäristön
sekä asiakastarpeiden maksimaalisen huomioimisen.

PG Professional Services

Yksikkö tarjoaa digitaalisen sovelluskehittämisen palveluita teollisuudelle. Moninaisiin asiakastarpeisiin tarjotaan ratkaisuja asiakkaan ehdoilla. Yksikkö hyödyntää PG:n laajaa kokemusta teollisuudesta, sen prosesseista ja ratkaisuista, sekä kertynyttä kattavaa osaamista teknologioista, työkaluista ja ketteristä tavoista toimittaa ratkaisuja. Tämä osaaminen valjastetaan spesifien asiakastarpeiden tueksi.

 Yksikkö antaa asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää Process Geniuksen teollista digitalisaatio -osaamista yhä monipuolisemmin mm. räätälöitävien asiakasratkaisujen, alusta-, sovelluskehitys-, rajapinta- ja mobiiliosaamisen sekä VR/AR-ratkaisujen muodossa – tarvittaessa jopa yhteistiimeissä yrityksen omissa tiloissa, yrityksen työntekijöiden kanssa. Tämä yksikkö ja sen tuottamat palvelut ovat vastauksemme kohtaamiimme yksilöllisiin asiakastarpeisiin ja -toiveisiin teollisen digitalisaation kentällä.

Kumppaniyhteistyö tärkeää myös jatkossa

Yhteistyökumppanimme Roima Intelligence on luonut vahvan osaamisen, kokemuksen ja asiakaskunnan eri teollisuuden aloilla mm. MES-järjestelmien toimittajana. Process Genius ja PGplant tuotteena ovat puolestaan vakiinnuttamassa vahvaa jalansijaa asiakkaiden MES-ratkaisujen tuottaman informaation -visualisoijana teollisille toimijoille. Yhteistyökumppaneina Roima Intelligence ja Process Genius ovat luoneet uuden tavan seurata tuotantoa, joka mahdollistaa nopean reagoinnin muutoksiin.

Vahvistamme yhteistyötä myös Beckhoff Automationin kanssa. Kansainvälisesti kilpailukykyiset automaatioratkaisut yhdistettyinä erilaisiin pilviratkaisuihin, etälaitteiden ohjaamiseen sekä kansainvälinen asennusverkosto yhdessä Process Geniuksen PGplant -näkymän ja tuotannon seurannan kanssa luovat asiakkaillemme avaimet käteen -ratkaisun, jolla liiketoiminnan tuottavuutta voidaan reilusti nostaa.

Lisätietoja antavat;

Jani Akkila, Toimitusjohtaja                                                          +358 400 362 024

Sami Auvinen, Liiketoimintajohtaja, Professional Services     +358 50 308 9020

Janne Pekkala, Head of R&D, PG Core Solutions                         +358 40 036 7771