Tutustu kuinka Savorak Oy myy laitureita ennätystahtia mallinnuspalvelumme avulla tai katso lisää virtuaalialustasta, jonka avulla voi mallintaa rakennukset tonteille.

Muut mallinnuspalvelut

Mitä jos voisitte mallintaa rakennukset tonteille ja layoutin tuotantoon?

Eteläportin virtuaalialustan kehittäminen on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikön Business Jyväskylän omistama ja ohjaama projekti, ja sitä rahoittavat Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Jyväskylän kaupunki ja Muuramen kunta. Process Genius Oy on toteuttanut alustan ja myös jatkokehittää sitä.

Virtuaalimalli on toteutettu karttapohjaan, josta ilmenee tonttien muodot, paikkatiedot, kaavamääräykset ja esimerkiksi se, kuinka paljon tonttia tarvitsee täyttää ennen rakentamisen aloittamista. Suunnittelutyökalulla on puolestaan mahdollista mallintaa rakennuksia oikeassa koossa, jolloin mallista näkee, miten ajateltu rakennus sopii kyseiselle tontille. Myös kulkuyhteyksiä tontille on mahdollista tarkastella.

Virtuaalialusta on kaikille avoin, verkossa ja mobiilissa toimiva palvelu, josta voi nähdä Eteläportin vapaana olevat tontit, tonttien koot ja tonttien omistajat. Sovellus on kehitetty erityisesti hanketta suunnitteleville yrityksille tai yritysten hankekumppaneille, joilla on kiinnostusta testata erilaisia mahdollisuuksia oman rakennushankkeen toteuttamiseksi. Suunnittelutyökaluilla kävijä pääsee mallintamaan esimerkiksi erilaisia rakennuksia sijoitettavaksi tonteille.

Uudella avoimella virtuaalialustalla voi mallintaa rakennukset tonteille ja layoutin tuotantoon.

Eteläportin virtuaalialusta mahdollistaa myös tuotantotilojen lay-out-suunnittelua. Työkalun avulla käyttäjä pääsee arvioimaan esimerkiksi tuotantotilan tilatarvetta. Jatkossa malliin ollaan lisäämässä muitakin dataohjauksen työkaluja. Virtuaalialustaan voi jatkossa syöttää esimerkiksi tietyn tuotantoresurssin, vaikkapa maalaamon kapasiteetin, josta muut alueen toimijat voivat varata käyttötunteja ja näin ollen välttyä oman maalaamon perustamiselta ja optimoida jo perustetun resurssin käytön.

Tulevaisuudessa virtuaalialusta voi mahdollistaa lisäksi uusien tuotteiden ja palvelukonseptien synnyttämisen datan avulla. Esimerkiksi kiinteistöstä kerätyn mittaustiedon jakaminen eri toimijoille on mahdollista. Toimijat voivat myös valita vain tietyn osan projektista, jonka haluavat jakaa ja kehittää sitä yhdessä valittujen toimijoiden tai vaikka asiakkaiden kanssa.

Erilaisten vedosten, pilottien tai protojen tekeminen virtuaalisessa ympäristössä mahdollistaa useiden toimijoiden mukanaolon suunnitteluprosessissa. Tämä pienentää kommunikaatiosta tai virheellisestä viestinnästä syntyviä haasteita, kun virtuaaliympäristössä voidaan mallintaa ajateltuja kehitysaskeleita.

Virtuaalialustan työkalulla voi lisätä tuotantolinjaelementtejä.

Tutustu ja testaa Eteläportin virtuaalialustaan!
Mikäli haluat tallentaa suunnitelmiasi, tulee käyttäjän rekisteröityä palveluun ja luoda sinne tunnukset. Rekisteröityminen tehdään virtuaalimallissa. Mikäli malliin haluaa tuoda omia suunnittelumalleja, tulee ne tällä hetkellä hoitaa Process Geniuksen kautta: etelaportti@processgenius.fi 

Process Geniuksen mallinnuspalvelut konfiguraattorilla

Konfiguraattorimme avulla voit mallintaa nopeasti fyysistä mallia vastaavan 3D -ratkaisun yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Kuvia ja tietoja ei tarvitse enää lähetellä edestakaisin useita kertoja, vaan konfiguraattorin avulla sama työ onnistuu parissa tunnissa. Savorak Oy otti käyttöön Process Geniuksen konfiguraattorilla mallinnettu laituriratkaisun, ja prosessi on nopeutunut merkittävästi. Mallinnuspalvelut sopivat kaikille toimialoille.

Mallinnuspalvelut
Savorak on myynyt laitureita uuden palvelun avulla ennätystahtia.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!