Olemme erikoistuneet tarjoamaan teollisuusasiakkaillemme täydellisen tilannetietoisuuden 3D Digital Twin -sovelluksen avulla. Tuotteemme Genius Core™ on parhaimmillaan fyysisen tehtaan identtinen virtuaalinen kopio – ”Tehdas taskussasi” – joka kerää ja visualisoi informaatiota olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä.

Palveluamme käyttää jo yli 60 yritystä. Investoimme parhaillaan kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Markkinoinnissa painopisteet tulevat olemaan kysynnän luomisessa Demand Generation ja Demand Capture -strategioiden avulla. Toimenkuvaasi kuuluu markkinoinnin suunnittelu, sisällöntuotanto, seuranta ja mainostoimistoyhteistyön koordinointi.

Työssäsi on operatiivinen painotus. Vastaat mm. verkkosivuistamme, suunnittelet markkinointiviestejä ja vastaat markkinointikampanjoiden visuaalisesta ilmeestä. Teemme yhteistyötä mainostoimistojen kanssa, jolloin digitaalisten kampanjoiden hallinnointiin voidaan käyttää ulkopuolista kumppania. Myös kuvankäsittelyosaamista löytyy kollegoiltasi, joten erityisenä vahvuutena arvostamme sisällöntuotantoa niin suomeksi kuin englanniksi. Yhteistyön tuloksena toteutat tuloksellista markkinointia mittareidemme mukaisesti.

Teemme tiivistä yhteistyötä myynnin kanssa, joten on olennaista hahmottaa myynnin tavoitteet osana markkinointitavoitteita. Ymmärrät myös markkinoinnin roolin myös liiketoimintaa tukevana funktiona.

Olemme parhaillaan muutosvaiheessa kohti tuotetaloa. Jos sinulla on kokemusta SaaS -liiketoiminnasta, se katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

– tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim tradenomi)
– aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä vastaavien tehtävien onnistuneesta toteutuksesta
– hyvää digitaalisen markkinoinnin ymmärrystä
– projektinhallintataitoja
– organisointitaitoja, positiivisuutta ja kykyä itsenäiseen tekemiseen
– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön, rennon työilmapiirin, mukavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut (mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, hyvä työterveyshuolto, lounas-, hyvinvointi- ja liikunta-/kulttuurietu, maksuton hieronta).

Parasta yrityksessämme on persoonallinen tekemisen meininki. Tarjoamme vapautta toteuttaa itseäsi, ja vastaavasti vaadimme vastuun kantamista sovituista tavoitteista.

Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme.

Päätoimistomme sijaitsee Joensuussa. Yrityksen kaupallisia toimintoja rakennetaan kuitenkin pääkaupunkiseudulle, joten tämän rekrytoinnin osalta toivomme sinun sijaitsevat fyysisesti Etelä-Suomessa ja tekevän töitä hybridimallissa. Työ tapahtuisi osin etätyönä / osin väliaikaisella toimistolla Helsingissä tiimin kanssa ja noin kerran kuussa Joensuun toimistolla. Työ voi sisältää ajoittaista matkustusta ulkomaille esimerkiksi messujen merkeissä.

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Process Geniuksella antaa CMO, HR Director Tiina Hartikainen (0503299024), ma 20.2. klo: 15-16 ja ke 22.2. klo: 15-16

Lähetä hakemuksesi viimeistään 27.2. Duunitorin kautta: