Genius Day™

Autamme sinua löytämään parhaan tavan datan hyödyntämiseen liiketoimintasi eri osa-alueilla

Genius Day™ rakentaa sillan liiketoimintasi lähtökohdista, mahdollisuuksista ja tarpeista datan visualisoinnille.

Miksi työpaja?

Oletko pohtinut, kuinka sinun organisaatiossasi voitaisiin hyödyntää dataa prosessien ja tuotannon tehostamiseksi? Ehkä olet huomannut, että täysin toiveitasi vastaavaa ratkaisua ei ole vielä toteutettu. Jotta saisit juuri organisaatiosi tarpeisiin sopivan ratkaisun, ehdotamme etenemistä määrittely- ja kartoitustyöpajan kautta kohti teille parasta ratkaisua datan visualisoimiseksi.

Fasilitoidun määrittely- ja kartoitustyön avulla kirkastamme kanssasi organisaatiosi keskeisimmät tarpeet datan visualisointiin käyttötapausten ja käyttäjätarinoiden avulla. Samalla kartoitamme organisaatiosi käyttämät taustajärjestelmät ja olemassa olevat datalähteet, joita voimme hyödyntää myöhemmin ratkaisun toteutusvaiheessa.

Process Genius on toteuttanut useita 3D Digital Twin -ratkaisuja alansa suurimmille yrityksille Suomessa. Autamme asiakkaitamme kirkastamaan datan roolin ja sen tarjoamat mahdollisuudet organisaatiossa sekä toteuttamaan parhaat tavat hyödyntää dataa tuotannon eri osa-alueilla.

Kuinka työpaja toteutetaan?

Työpajan sisältö

Yksi työpajan keskeisimmistä tavoitteista on käyttäjätarinoiden määrittely, jotta ratkaisussa osataan keskittyä oleellisiin asioihin. Työpajaan kuuluu myös asiakkaan IT-ympäristön kartoitus ja selvitys siitä, miten datan visualisointi voidaan ottaa käyttöön mahdollisimman sujuvasti.

Työpaja järjestetään osallistavana tapahtumana mahdollisuuksien mukaan joko asiakkaan tiloissa tai etäyhteyksin.

Process Geniuksen puolelta työpajaan osallistuvat työskentelyä koordinoiva asiakkuusvastaava sekä palvelumuotoilija ja teknologia-asiantuntija, jotka ymmärtävät käyttäjäkokemuksen, 3D-mallinnuksen ja järjestelmäarkkitehtuurin vaatimukset. Voimme auttaa asiakkaan puolelta tarvittavien avainhenkilöiden tunnistamisessa tarpeen mukaan.

Lopputulos

Työpajan lopputulos on kooste, jossa kuvataan selkeästi käyttäjätarinat ja ratkaisun keskeisimmät tarpeet ja hyödyt.

Voimme asiakkaan halutessa antaa myös budjetti- ja aikatauluarvion ratkaisun toteutuksesta.

Mahdollisia vaihtoehtoja työpajan jälkeen ovat: 1) Interaktiivisen prototyypin luominen ohjelmistokehityksen pohjaksi, 2) Agile-ohjelmistokehitys asiakkaalle varatulla omalla tiimillä, 3) Standardiratkaisumme Genius Core™ 3D Digital Twin -alusta ja/tai 4) Tilojen ja laitteiden mallinnus tarpeen mukaan.

Genius Day™

Alk. 5900€

Genius Day™ -kokonaisuuden hinta on alkaen 5 900 € (ALV 0%), joka sisältää:

Yhden henkilötyöpäivän valmistelutyötä

Yhden 3-6 tunnin työpajan tarpeesta riippuen

Yhden henkilötyöpäivän loppukoosteen työstämistä

Työpajassa mukana PG:n asiakkuusvastaava, palvelumuotoilija ja teknologia-asiantuntija

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Haluatko tietää lisää tai ilmoittautua työpajaan? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Nimi(Pakollinen)
Kerro tähän halutessasi lisätietoja, millaisia odotuksia ja toiveita sinulla on työpajalle.
Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Process Genius Oy saa luvan tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.