Genius Core™

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla

Genius Core™ 3D Digital Twin -alusta luo identtisen kopion fyysisestä tehtaastasi, mihin alusta kerää ja visualisoi tietoja olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä.

Yksi näyttö ja monikerroksinen näkymä tarjoaa runsaasti tietoa käyttäjäystävällisessä muodossa

Genius Core™ -alustallamme voit kehittää tuotantoasi entistä tehokkaammin. Voit tarkistaa yhdellä vilkaisulla, mitä koneesi tällä hetkellä tuottavat. Käyttöasteen lisäksi voit tarkistaa maksimikapasiteetin, ja kuinka paljon kapasiteettia on käytössä.

Genius Core™ 3D Digital Twin -alustan tärkeimmät hyödyt

01 Tuotanto

 • Tuotannon seuranta
 • Koneiden käyttöaste
 • Parannettu pullonkaulojen havaitseminen
 • 24/7 tilannetietoisuus
 • Päätökset perustuvat reaaliaikaiseen dataan

02 Huolto ja ylläpito

 • Onnettomuus- ja poikkeamatiedot
 • Koneen poikkeuskäyttäytymisraportit
 • Ennaltaehkäisevä huolto ja huollon ajoitus
 • Huoltoilmoitukset
 • Huolto-ohjeet etulinjan työntekijöille heti nähtävissä

03 Turvallisuus

 • Helppo raportoida lähellä olleista onnettomuustilanteista
 • Yhden ruudun turvallisuusnäkymä, missä sijaitsee tehtaan sammuttimien paikat, turvauloskäynnit, silmien huuhtelupisteet jne.

04 Laatu

 • Käyttäjän määrittämät tehtaan alueet, joihin voit linkittää asiakirjoja, työohjeita, luetteloita työkaluista ja muita dokumentaatioita siitä, mitä kullakin alueella pitäisi olla auditointien helpottamiseksi

05 Kestävyys

 • Veden ja sähkön kulutus reaaliajassa
 • Ympäristöolosuhteiden, kuten ilman tilan, lämpötilan ja kosteuden valvonta

06 Tiedonhallinta ja analysointi

 • Tietojen kerääminen eri tuotantojärjestelmistä yhteen paikkaan
 • Graafiset raportit ovat helposti muokattavissa ja ladattavissa tiedostona

Genius Core™ -alustallamme luot parhaan reaaliaikaisen näkymän liiketoimintasi eri tarpeisiin

Palveluidemme ohjelmistot ovat pitkäaikaisen oman kehitystyön tulosta. Ohjelmistokokonaisuus on rakennettu toiminnallisuuksien suhteen modulaariseksi. Juuri modulaarisuus mahdollistaa palveluidemme tuottamisen eri tarpeiden mukaisesti meidän SaaS tarjoamastamme niin tehdastiloihin kuin asiakkaidemme omiin palvelintiloihin soveltuen. Tällöin tarvittava kokonaisuus rakentuu juuri niistä moduuleista joita haluttu toiminnallisuus tarvitsee.

Kysymyksiä? Me vastaamme

Kuinka Genius Core™ lisää tuotantoni tehokkuutta?

Genius Core™ tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden tehtaasi eri prosesseihin tarkan datan avulla. Näin voit valjastaa datan käyttöösi ja johtaa sen avulla tuotantoasi. Valvot koneiden käyttöastetta, minimoit seisokkeja, optimoit suorituskykyä, virtaviivaistat prosesseja, parannat laadunvalvontaa, tunnistat ongelmatilanteiden aiheuttajat ja seuraat reaaliaikaisesti yhteyksiä prosessidatan, seisokkien ja hukan välillä helppokäyttöisessä 3D digitaalisessa kaksosessa.

Mitä tärkeimpiä mallinnuksen ja analysoinnin toimintoja Genius Core™ sisältää?

Genius Core™:n avulla hallinnoit käyttöoikeuksia, näkymiä sisältöineen ja toimintoineen, tiedon mallinnuksia sekä 2D- ja 3D-mallinnukseen tarvittavaa analytiikkaa. Genius Core ™ on SaaS-palvelu. Alusta on muiden palvelumoduuliemme lailla sijoitettavissa myös asiakkaan omaan datakeskukseen tai pilvialustaan, mikäli SaaS-palvelumallia ei voida hyödyntää.​

Haluan yhdistää koneistoni ja automatisoida datan keruun tehtaallani. Kuinka tämä onnistuu Genius Core™️:n avulla?

Tehdasjärjestelmäintegraatioiden toteutus on osa täysimittaista palvelutoimitustamme.​ Genius OPC-UA -ohjelmistomoduuli ja Beckhoff OPC UA -liitäntäratkaisumme varmistavat alustan integroinnin tehdasjärjestelmiin helposti mahdollistamalla reaaliaikaisen datan hyödyntämisen osana palvelupakettia.​ Mikäli OPC UA -yhteyttä ei ole saatavilla, käytämme teollisuudelle tarkoitettuja langattomia antureita erilaisten määrien mittaamiseen, joiden avulla asiakas saa tietoa esimerkiksi koneiden käyttöasteesta ja energiankulutuksesta, lämpötiloista ja ympäristön kosteudesta.

Huomioiko Genius Core™ laadunvarmistuksen ja tietoturvan?

Kyllä. Palvelu- ja ohjelmistokehityksen varmistamiseksi kehitämme jatkuvasti toimintamme laatua ja tehokkuutta entistä paremmaksi. Kokemuksemme ja saamamme palautteen lisäksi käytämme Agile- ja Scrum-menetelmiä palvelun ja ohjelmiston kehittämisessä. Käytämme toiminnassamme ISO 9001- ja ISO 27000 -standardeja sekä ITIL- ja Cobit-malleja.

Tietoturvan varmistaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Tiedonkeruussa käyttämämme sovellus on suunniteltu ainoastaan ​​siirtämään tietoja alustaamme. Alustamme toimii erillisessä julkisessa pilviympäristössä, Microsoft Azuressa, mikä takaa ratkaisumme turvallisen infrastruktuurin.

Voitteko integroida Genius Core™:n ERP-järjestelmääni tai OEE-ohjelmistoon?

Kyllä, Genius Core™:en voi integroida tietoja useimmista ERP-järjestelmistä sekä OEE-, MES- ja SCADA-ohjelmistoista. Tämän lisäksi Genius Core™ voi muodostaa yhteyden erilaisiin ympäristöantureihin, laiteantureihin sekä kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten tehdas-, materiaali-, asiakirjahallinta- ja muihin valmistusjärjestelmiin.

Kuka voisi kertoa minulle enemmän ratkaisustanne?

Valmistajien erilaisista tarpeista johtuen myyntitiimimme on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi ja löytämään parhaat tavat hyödyntää digitaalista kaksosta tuotannossasi. Tämän lisäksi voimme yhdessä järjestää Genius Workshop™ -työpajan, jonka pohjamateriaalina käytämme oikeaa tehtaaltasi saatavaa tietoa sekä annamme tarkemman arvion sinun tarpeisiisi sopivasta ratkaisusta.

Matti Ilvonen

Aiheeseen liittyvät resurssit

Valmistava teollisuus

Tehdas taskussasi – näe reaaliaikainen tilannekuva

Valmistava teollisuus

Koneiden käyttöasteiden mittaaminen ja ajantasaisiin 24/7 olosuhdetietoihin tarttuminen mahdollistaa tuotannon tehostamisen ja kustannussäästöt. Genius Core™ -alustamme tuo kaiken valitun tiedon jo olemassa olevista järjestelmistä ja laitteista, visualisoiden sen helposti ymmärrettäväksi yhden ruudun monikerroksiseen 3D tehdas näkymään.

Prosessiteollisuus

Kaikki tehtaat taskussasi

Prosessiteollisuus

Oikea-aikainen reagointi ja toiminnan optimointi vievät tehtaiden päivittäisen toiminnanohjauksen uudelle tasolle. Tämä on mahdollista Process Geniuksen 24/7 tilannekuvaa antavan 3D digitaalisen kaksosen Genius Core™ -alustan myötä.

Elintarvike- ja juomateollisuus

Tuotantolaitoksesi kokonaiskapasiteetti ja käyttöaste visualisoituna

Elintarvike­- ja juomateollisuus

Genius Core ™ 3D Digital Twin -alustamme luo fyysisestä tehtaastasi identtisen kopion, johon kerätään ja visualisoidaan informaatiota olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä.

Kiinteistö- ja toimitilapalvelut

optimoi kiinteistön käytön kustannukset tulevaisuuden tarpeisiin

Kiinteistö- ja toimitilapalvelut

Hyödynnä kiinteistöautomaatiosta, varausjärjestelmistä ja kunnossapidosta tuleva data. Varmista tilojesi optimaalinen käyttö tulevaisuudessa. 3D -keskusnäkymä kiinteistöösi.

3D mallinnus- ja koulutus­palvelut

VirtuaaliympäristöT mahdollistaVAT paljon

3D mallinnus- ja koulutus­palvelut

Virtuaaliympäristöt ja 3D-mallinnus tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet. Tutustu VR-koulutuspalveluihimme sekä ratkaisuihimme myyntiorganisaatioille.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!