Digitaalinen kaksonen älykkäässä teollisuudessa

Kestävä kehitys ja teollisuus 5.0 muuttavat teollisuuden toimintatapoja – oletko valmis?

Teollisuuden organisaatioilta odotetaan nykyisin suuria harppauksia tuotannon tehostamisessa, hukan vähentämisessä, säännösten noudattamisessa ja innovoinnissa. Samaan aikaan kilpailu markkinoilla kovenee ja tarve parantaa omaa kilpailuasemaa kasvaa entisestään.

Kun odotukset ovat näin korkeat, valmistajat alasta riippumatta tarvitsevat älykkäitä ratkaisuja, joilla tuotannolliset riskit saadaan minimoitua.

Valmistavan ja prosessiteollisuuden suuret luottavat meihin

Asiakastarinoita Teollisuussektrorilta

Digitaalinen kaksonen älykkään ja kestävän liiketoiminnan mahdollistajana

Älykkäässä teollisuudessa keskitytään hyödyntämään kehittyneitä teknologioita, kuten esineiden internetiä, tekoälyä ja data-analytiikkaa, tehokkaampien, joustavampien ja kestävämpien valmistusprosessien luomiseksi. Digitaaliset kaksoset ovat älykkään valmistuksen keskeinen mahdollistaja, sillä niiden avulla valmistajat voivat saavuttaa nämä tavoitteet tarjoamalla kokonaisvaltaisen näkymän koko tuotantojärjestelmästä.

Valvomalla ja simuloimalla fyysisten esineiden ja prosessien käyttäytymistä digitaaliset kaksoset voivat optimoida tuotantoaikatauluja, vähentää tuotantoseisokkeja ja parantaa kokonaistuottavuutta. Tämä lähestymistapa johtaa kestävämpiin tuotantokäytäntöihin, joissa minimoidaan hukkaa ja resurssien kulutusta samalla kun maksimoidaan tuotos.

Tehostamme tuotantoasi ja maksimoimme hyödyt

30%

Lisää tuotannon tehokkuutta 6 kuukaudessa

83%

Vähemmän hukkaa

20%

Pienempi energian kulutus

3D Digital Twin platform for manufacturers

Ratkaisumme

Genius Core™ -3D digitaalinen kaksonen rakentaa teollisuus 5.0 aikakautta

Genius Core™ on erityisesti teollisuussektorin yritysten tarpeisiin kehitetty, mobiilituettu 3D digitaalinen kaksonen, joka kerää ja visualisoi tietoja tehtaasi jo olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Alustamme avulla tehdas kulkee taskussasi ja näet kaiken tarvitsemasi tiedon yhdellä vilkaisulla.

Helppo integroida: ei enää uusia järjestelmiä

Laatuluokka: ISO 9001

Suunniteltu parantamaan ihmisen ja datan vuorovaikutusta

Edistynyt arkkitehtuuri ja teknologia

Process Genius on edelläkävijä selainpohjaisissa 3D digitaalisissa kaksosratkaisuissa, jotka parantavat ihmisten ja datan välistä vuorovaikutusta. IoT, teollisuus 4.0 ja tuleva 5.0 sekä digitalisaatio vaativat yrityksiltä lukuisia ohjelmistoratkaisuja, mikä puolestaan tarkoittaa, että johdon ja työntekijöiden on luotettava moniin eri järjestelmiin ja tietolähteisiin. Liian monta tietolähdettä ja liikaa tietoa on usein haitallista, koska tällöin fokus on enemmän tiedon keräämisessä ja lajittelussa kuin sen analysoinnissa ja dataohjautuvassa toimimisessa.

Lähdimme ratkaisemaan tämän haasteen tehdastasolla kokoamalla eri lähteistä peräisin olevat tiedot yhden tehtaan dynaamiseksi 3D-malliksi. Tällä tavoin olennaiset tiedot ovat milloin tahansa oikeiden henkilöiden ja roolien käytettävissä. Autamme asiakkaitamme kirkastamaan datan roolin ja sen tarjoamat mahdollisuudet organisaatiossa sekä saavuttamaan merkittäviä tuottavuusparannuksia, jonka varaan asiakkaamme voivat pitkällä aikavälillä digitalisoida liiketoimintansa.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!