Mikä on OPC UA? Miksi se on tärkeä digitaaliselle kaksoselle?

OPC UA (Open Platform Communications Unified Architecture) on teollisuusautomaatio- ja tiedonsiirtostandardi, joka mahdollistaa eri valmistajien laitteiden ja järjestelmien välisen kommunikoinnin. Tämä OPC Foundation vuonna 2008 kehittämä arkkitehtuuri perustuu aiempaan OPC-standardiin (OLE for Process Control), mutta se on suunniteltu joustavammaksi, turvallisemmaksi ja laajemmin sovellettavaksi.  OPC UA on yleistynyt laajalti eri teollisuudenaloilla, kuten valmistavassa teollisuudessa, energia-alalla, autoteollisuudessa […]

Lue lisää

Process Genius esiintyy lavalla XR EXPO -tapahtumassa Stuttgartissa 15.-16.6.2023

Laajennettu todellisuus (XR) B2B -tapahtuma esittelee digitaalisen kaksosen viimeisintä kehitystä lisätyn todellisuuden (AR) ja Next Level XR -yhteistyön saralla. Process Geniukselle XR EXPO tarjoaa täydellisen mahdollisuuden verkostoitumiseen. Liiketoiminnan kehityspäällikkö Valtteri Tanninen esittelee, kuinka digitaalinen kaksonen voi säästää merkittävästi aikaa ja energiaa tehdasympäristössä. XR EXPO 2023 -tapahtuman näytteilleasettajat edustavat XR-innovaatioiden eturintamaa ja ylittävät lisätyn todellisuuden (AR), […]

Lue lisää

Process Genius mukana maailman johtavilla teollisuusmessuilla Hannoverissa

Process Genius on näytteilleasettajana Business Finlandin yhteisosastolla viiden muun suomalaisen yrityksen kanssa. Messujen kohokohtana on esitellä uutta Genius Core ™ -alustaa, jossa kaikki tehtaan tai tuotantolaitoksen data on nähtävillä yhdellä vilkaisulla.

Lue lisää

Sales Director (Enterprise Sales)

Are you a seasoned and customer-oriented sales professional who wants to make sure our customers get added value with industrial Digitalization?

If yes, here is a challenging opportunity as Sales Director (Enterprise Sales).

Lue lisää

Yhteistyötä opiskelijoiden ja Skripti Ry:n kanssa

Nuoriso luo tulevaisuuden.

Process Geniusilla pidämme tärkeänä tukea kouluttautumista ja yhteistyötä. Tämän vuoksi sponsoroimme Skripti Ry:tä, joka on Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen tietojenkäsittelytieteen ainejärjestö.

Yhteistyö on mahdollistanut alan tulevaisuuden ammattilaisten tukemisen tarjoamalla harjoittelupaikkoja sekä osallistumalla Skripti Ry:n järjestämään IT-rekry tapahtumaan.

Psst on tärkeää tukea myös vapaa-aikaa, joten lahjoitimme heille pöytäjalkapallopelin.

Odotamme innolla, mitä muuta yhteistyö tuo tullessaan!

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/11/Prokosch-pumpen-und-armaturen.png

Saksalaisyritys Prokosch otti Digital Twinin johtamisen työkaluksi – mahdollistaa päivittäisjohtamisen uudella tasolla ja jopa 20% korjaussäästöt

Prokosch on kasvamassa perinteisestä konepajayrityksestä teolliseksi yritykseksi. Uusi vaihe toiminnassa vaatii uudenlaista ajattelua ja rakenteita, jotka tukevat suunnitelmallista ja johdettua toimintaa. Johtamiseen tarvitaan myös työkaluja, ja yhtenä vaihtoehtona esiin nousi Digital Twin -sovellus. ”Vakuutuin Digital Twinin tarjoamista mahdollisuuksista”, kertoo toimitusjohtaja Heikki Hyttinen.

Lue lisää

Sales Development Representative

Kasvava ja kansainvälistyvä Process Genius Oy etsii myyntitiimiin uutta osaajaa

Olemme erikoistuneet tarjoamaan teollisuusasiakkaillemme täydellisen tilannetietoisuuden 3D Digital Twin -sovelluksen avulla. Tuotteemme Genius Core™ on parhaimmillaan fyysisen tehtaan identtinen virtuaalinen kopio – ”Tehdas taskussasi” – joka kerää ja visualisoi informaatiota olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä. Palveluamme käyttää jo yli 60 yritystä. Investoimme parhaillaan kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Lue lisää

System Administrator

We are seeking an enthusiastic System Administrator to join our team at Joensuu office. System Administrator will be responsible for implementing and maintaining our company’s identity, access and asset management and other IT systems. One of the daily responsibilities is to ensure that all systems are functioning properly and securely and troubleshoot any issues that […]

Lue lisää

Process Genius Oy investoi laajentumiseen ja Keski-Euroopan toimintojen avaamiseen lähes kolmella miljoonalla eurolla

Merkittävä investointiohjelma mahdollistaa joensuulaiselle yritykselle tehokkaan tuotekehityksen ja kansainvälisen kasvun.

Lue lisää

Kasvava ja kansainvälistyvä Process Genius Oy etsii sinua: Digital Marketing Specialist

Markkinoinnissa painopisteet tulevat olemaan kysynnän luomisessa Demand Generation ja Demand Capture -strategioiden avulla. Toimenkuvaasi kuuluu markkinoinnin suunnittelu, sisällöntuotanto, seuranta ja mainostoimistoyhteistyön koordinointi.

Lue lisää