Process Genius kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi

Kauppalehden Kasvaja -sertifikaatti myönnettiin yritykselle, joka liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä – päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.

Lue lisää

Turvallisuusuhat pohdituttavat – ennakointi nyt tärkeää

Jarno Limnéllin huomiot tämän hetken turvallisuustilanteesta herättivät keskustelua Process Geniuksen järjestämässä Teknologiatapahtumassa Tampereella.

Lue lisää

Are you Our new Customer Success Manager?

To be responsible for the customer achieving the desired results when using our product and service.
A customer success manager works with customers to ensure they’re receiving the tools and support needed to achieve their goals. This includes advising them on buying decisions and onboarding new users after purchase.

Lue lisää

Kuinka henkilöstö- ja vierailijaviihtyvyys voisi olla toimitiloissa entistä paremmalla tasolla?

Muun muassa sitä ideoitiin Elisan ja Process Geniuksen yhteisessä workshopissa Pasilassa. Elisa optimoi kiinteistöjensä ja toimitilojensa käytön Process Geniuksen digitaalisen kaksosen, Reittioppaaksi nimetyn sovelluksen avulla.

Lue lisää

Se miltä PG:n sovellukset näyttävät & ”tuntuvat” on UI-/UX-tiimimme vastuualuetta

Yhdessä loppukäyttäjien kanssa UI-/UX -velhomme määrittelevät käyttötapaukset, jotta voisimme tarjota parhaan käyttöliittymätoteutuksen ja kokemuksen.

Lue lisää

Liityimme Joensuun kaupungin ilmastokumppaniksi!

Process Genius Oy liittyi Joensuun kaupungin ilmastokumppanuusverkostoon 15.2.2022. Olemme kansainvälistyvä ohjelmistoyritys, joka kehittää 3D Digital Twin -ratkaisuja prosessi-, elintarvike-, ja valmistavalle teollisuudelle. Yrityksen asiakkaina on Suomen suurimpia pörssiyrityksiä, jotka operoivat Suomessa ja ulkomailla.

Lue lisää

Yhteistyöllä kehitetään palveluliike­toimintaa – Flowrox ja Process Genius

Flowroxin ja Process Geniuksen yhteistyö lähti liikkeelle vuonna 2012 PGtool-alustalle kehitetyllä Flowrox Pro –sovelluksella, jolla haluttiin tehostaa myyntiin liittyvän materiaalin jakoa myyntiverkostolle. Sovelluksen avulla on pystytty lisäämään myyntiverkoston tietämystä asiakasprosesseista ja Flowroxin tuotteiden soveltuvuudesta eri osaprosesseihin.

Lue lisää
https://www.processgenius.fi/wp-content/uploads/2021/10/mantsinen_logo-1.png

Päivittäis­johtamisen prosessit uudelle tasolle – Konecranes Smart Factory

Teknologiakumppani Process Geniuksen kanssa fyysisestä tehtaasta tehdyn digital twinin avulla tehtaan reaaliaikaisia toimintoja ja prosesseja voidaan tarkastella selaimelta tai mobiililaitteelta. Smart Factory kerää alustaan tärkeää dataa eri ohjelmisto-, laite- ja anturirajapinnoista ja välittää tilannekuvan, mikä on saatavilla 24/7 tehtaan tuotannosta ja kunnossapidosta.

Lue lisää

Andritz on valinnut Process Geniuksen 3D Digital Twinin Savonlinnan tehtaaseensa

Maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien-, laitteiden-, ja palvelunjentoimittaja Andritz seuraa jatkossa digitaalisen kaksosen avulla yhdestä näkymästä työpisteitä ja trukkeja. Lisäksi erityyppinen informaatio on mahdollista jakaa visuaalisena.

Viisas yhteistyö luo tulevaisuutta – UEF Sm4rtlab

Yhteistyö UEF:n ja Process Geniuksen välillä alkoi vuoden 2016 alussa, kun UEF ja Suomen Yliopistokiinteistöt alkoivat rahoittaa etäohjattavan fotoniikan laboratorion rakentamista. Joulukuussa 2016 sitä testattiin ja esiteltiin ensimmäisen kerran. Marraskuussa 2017 esittelyjä pidetään talon ulkopuolisille vierailijoille jopa 3 kertaa viikossa ja laboratoriota on esitelty myös ulkomailla. Vastaanotto on ollut hyvin positiivinen. Kiinnostusta on ollut muun muassa MIT:n ja Microsoftin tahoilta.

Lue lisää