Kehitämme yhdessä yrityksesi kanssa sopivia tuotantoympäristön digitalisointiratkaisuja. Analysoimme olemassa olevaa dataa ja visualisoimme sen muotoon, jonka avulla tehostat organisaation toimintaa.

Ajantasainen tieto visuaalisesti koko henkilöstölle

Pureudu tehtaan ylätason näkymästä jopa yksittäisen laitteen käynti- ja huoltotietoihin.

Tehtaan toiminnot ja KPI:t ovat tiedossasi yhdestä näkymästä.

Tehtaan toimintojen dokumentointi on visuaalisesti esitettävissä. 

Onnistuneeseen johtamiseen kuuluu avoin ja läpinäkyvä toiminta, jossa tavoitteet on tehty yhteisiksi ja tieto on kaikkien saatavilla. 3D Digital Twin -alustan avulla avulla tieto useista seurattavista kohteista on läpinäkyvästi saatavilla läpi organisaation. Helpotat päivittäisjohtamista ja viet sen seuraavalle tasolle. 

Johda onnistuneesti avoimella ja läpinäkyvällä toiminnalla. Alustamme avulla teet tavoitteet yhteisiksi ja tuot tiedon kaikkien saataville. 

Voit integroida alustan käyttämäsi johtamisen ja laadun menetelmät, kuten Lean, 5/6 S ja Six Sigma. 

Yhteiset tavoitteet ja reaaliaikainen tieto eri kohteista saatavilla läpi organisaation. Eri henkilöstöryhmille voi olla käytössä eri näkymiä, jolloin relevantein tieto käyttäjälähtöisesti näkyvillä. 

Henkilöstöllä mahdollisuus ennakoida ja reagoida nopeammin tuotannonpoikkeamiin.

Ennen meidän täytyi käydä läpi satoja rivejä raporttitietoja, mutta nyt riittää, kun vilkaisee tehdastason digitaalista kaksosta saadakseen käsityksen tehtaan tilanteesta

TOMI PÄLLO, TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ LAHDEN TEHTAALLA, STORA ENSO

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!